Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję technika na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, potrzebuję technika który pomoże i opanuje wszystkie pluginy aby działały poprawnie

Informacje o serwerze:

Planuję zrobić sieć serwerów i fajnych eventów, narazie jest tryb pvp, ale nie umiem opanować pluginów  z 1v1, rangami, rankingiem.

Wymagania do technika: 

-Ogarnia komendy i pluginy (Przecież nie wezmę kogoś kto w ogóle nie ma o tym pojęcia)

-Jest wyluzowany (Nie panikuje jak coś zwali, i nie bawi się komendami)

Kto jest chętny zapraszam na mojego discorda: KubsonGamer251#5879

UWAGA!

Dla technika może znajdzie się nagroda ( Zależy jak rozwinie się serwer i czy będzie z niego pożytek czy same pustki)

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Potrzebuję technika na serwer
Opublikowano

Cześć, Nie zgodzę się z tym co napisałeś.

Dnia 24.11.2020 o 19:02, KubsonGamer251 napisał:

Tak jak w temacie, potrzebuję technika który pomoże i opanuje wszystkie pluginy aby działały poprawnie

Informacje o serwerze:

Planuję zrobić sieć serwerów i fajnych eventów, narazie jest tryb pvp, ale nie umiem opanować pluginów  z 1v1, rangami, rankingiem.

Wymagania do technika: 

-Ogarnia komendy i pluginy (Przecież nie wezmę kogoś kto w ogóle nie ma o tym pojęcia)

-Jest wyluzowany (Nie panikuje jak coś zwali, i nie bawi się komendami)

Kto jest chętny zapraszam na mojego discorda: KubsonGamer251#5879

UWAGA!

Dla technika może znajdzie się nagroda ( Zależy jak rozwinie się serwer i czy będzie z niego pożytek czy same pustki)

Mianowicie jeśli robisz serwer to powinieneś w niego zainwestować, nie tak że ktoś będzie robił za darmo a ty napiszesz potem serwer zamykam po 2 miesiącach.

Dla mnie to trochę jest bez sensu.  Bo jeśli nie masz na opłatę technika to nie będziesz miał na reklamę serwera a bez tego to upadek jest serwera!

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

Już mam dużo osób na serwie i przeprowadzę zbiórkę może, ale problem jest taki że technik którego mieliśmy okazał się oszustem, bo nam nic nie powiedział o tym że pluginów nie umie, i szukamy tak przez pół miesiąca, i nadal nic.

Opublikowano

Nic nam nie podał, powiedział że umie komendy, a gdy powiedzieliśmy mu aby poszukał pluginu na gildie to powiedział że on się nie zna i poszedł, a kasy nie chciał

Jednak wczoraj znalazłem technika, i można na niego liczyć

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...