Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na customowe craftingi

Revexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. Tak jak w tytule poszukuje skryptu na customowy crafting do pluginu Skquery. Mozecie dac jakis totalnie randomowy crafting (wazne zeby byl z skquery, a nie z wildskript) a ja go sobie przerobie na wlasne potrzeby. Jezeli mozna to chcialbym, zeby crafting ten mial enchanty (Na koncu wyciagniety item byl zenchantowany np na unbreaking 1). 

Jezeli dalem to w zlym temacie czy cos to przepraszam, nie ogarniam tego jeszcze zbytnio...

Z góry dziekuje ❤️

Jeżeli pomogłem, to się cieszę 🙂

Opublikowano
on load:
	register new shaped recipe for diamond of unbreaking 1 named "Koci diament" using air, air, air, air, diamond block, air, air, air, air
	register new shaped recipe for cobblestone using dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt

Opublikowano
8 godzin temu, Helios1993 napisał:

on load:
	register new shaped recipe for diamond of unbreaking 1 named "Koci diament" using air, air, air, air, diamond block, air, air, air, air
	register new shaped recipe for cobblestone using dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt

O rany działa! Dziękuje

Jeżeli pomogłem, to się cieszę 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...