Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OTClient Kasteria.pl - Gdzie znajduje się wartość iswalking 1 lub jak działa mapclick?

Kamasuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Tworze sobie prostego bota do klienta Kasteria.pl.
Aktualnie udało mi się zrobić prostego cavebota na atakowanie poprzez pakiety, rune maker, anty afk, healing itp.

Napotkałem problem w autowalkerze.
jak wiadomo, zazwyczaj autowalker działał tak, że ustawiało się pozycję gotox, gotoy, gotoz, iswalking = 1

Tutaj udało mi się odnaleźć te wszystkie parametry statyczne. Początkowo zawierają parametry ukryte tzn:

2.PNG

ale chyba jednak nie do końca ponieważ gdy ustawie na stałe coordy i zmienie iswalking na 1 to postać nie idzie automatycznie, tylko musze przytrzymać na chwile strzałkę w bok (chodzenie w prawo) aby postać "załapała" i szła w ustalone coordy, więc częściowo to działa.

1.PNG

Załączam również plik, który posiada pozycje statyczne do cheatengine:
Odpalamy cheatengine, łączymy się z procesem, potem klikamy żółty folder i otwieramy załączony plik.
W momencie gdy zrobimy mapclicka to wartości zmienią się na takie, do których dąży postać.

https://easyupload.io/z8wmjv

Przerabiał ktoś ten problem? Jak jest to rozwiązane i wie gdzie znajduje się jakaś inna opcja odpowiedzialna za to, że postać automatycznie chodzi oprócz tej której już znalazłem? Tak aby nie trzeba było trzymać przez chwile strzałki w bok tylko po zmianie coordów dążyła do nich z automatu?

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...