Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - Wróg publiczny

ventorq1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wykonuje właśnie misję "Wróg publiczny" i na mapie nie wyświetla mi się znacznik zadania w miejscu w którym powinien być,

https://imgur.com/a/CKjYhA5

Jest jakiś sposób żeby to naprawić albo pominąć obie misje z tego wątku komendą?

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Dokładnie tam gdzie jesteś zchodzisz pod ziemie szukasz dziury i tam wchodzisz

Gość XRaymondPL
Opublikowano
Przed chwilą, ventorq1995 napisał:

tylko że gra każe mi porozmawiać z łowcami czarownic przy jej kryjówce a ich tu nie ma

Zweryfikuj pliki gry i spróbuj ponownie

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Crack nie posiada pewnych plików i pewnie dla tego warto kupić pełną gre niż pobrać cracka w takiej sprawie nie można nic zrobić

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Nie ma takiej ale nigdy nie powinno sie rozpoczynac misji komendą

Gość XRaymondPL
Opublikowano

1 Komenda

Goto(Kaer Mohren)

2 Komenda

Spawn(Triss)

Opublikowano

Mimo wszystko może to być wina pirata. I często taka zabawami komendami niszczą różnorodne rzeczy, więc trzeba z nimi uważać, bo może np stać się to co u Ciebie,  czyli na miejscu powinny być jakieś postacie, a ich tam nie ma.

Ewentualnie spróbuj wczytać przed startem tego zadania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na samej stronie CD Projekt w razie problemów z grą (tj. brak X w wątku fabularnym) jest opcja do zaznaczenia z pytaniem czy w grze były używane mody. Wydaje mi się że jeśli taka opcja się pojawiła to raczej nie powinno się wpływać na grę z uwagi że nawet najmniejsza ingeracja może powodować problemy dalszej rozgrywki. W takim wypadku polecam cofnąć zapis gry do stanu przed użyciem komendy, może zadziała choć crack to crack.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...