Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie mogę znaleźć informacji o lokalizacji maszyn, natomiast porównując parametry i ceny do ofert konkurencyjnych firm, po przejrzeniu wszystkich ofert (w tym także VPS i dedyków), potrafią mieć o połowę taniej! Przy kwotach kilkuset złotych naprawdę połowa taniej robi ogromną różnicę. Nie mogę natomiast znaleźć opinii na temat tej firmy i z tego, co się dowiedziałem, w sierpniu tego roku ogłosiła działalność, więc to świeży temat. Osobiście wolałbym wydać więcej i zostać przy sprawdzonych firmach.

Opublikowano

Jeżeli masz ograniczony budżet polecam ci TitanAxe.pl - korzystają oni z serwerów OVH które na oficjalnej stronie kosztują o wiele więcej. 

Pomogłem? Zostaw Repke ❤️ 

Pomogłem Ci w jakiś sposób?

Możesz dać repke🤗

Opublikowano
6 minut temu, L0kal. napisał:

Jeżeli masz ograniczony budżet polecam ci TitanAxe.pl - korzystają oni z serwerów OVH które na oficjalnej stronie kosztują o wiele więcej. 

Pomogłem? Zostaw Repke ❤️ 

Znam ten hosting jednak chciałbym się coś dowiedzieć o https://hostgier.pl

Posty: 10, 25, 50,100125, 150, 175, 200225250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500

Opublikowano

TitanAxe bierze serwery od OVH, hostgier są fajne 'ramowe serwery' ponad to hostgier widocznie mają swoje serwery to jest jeszcze dla nich plusik

Niestety mają słabego anty-ddosa. Są plusy i minusy 🙂 

Możesz dać repke🤗

Opublikowano
2 godziny temu, L0kal. napisał:

Jeżeli masz ograniczony budżet polecam ci TitanAxe.pl

Nie wprowadzaj w błąd, titanaxe mocno scamuje i ogólnie jest bardzo złym hostingiem.

13 godzin temu, Trokuszek_PL napisał:

Witam ostatnio znalazłem hosting: https://hostgier.pl 
Czy ktoś miał z nim już do czynienia ? 
Nie znalazłem za dużo opinii, a oferta jest interesująca 😆https://hostgier.pl/index.php/serwery-minecraft/ )

Zawsze można spróbować wziąć nowy hosting, ale jeśli nie chcesz ryzykować, weź minehosta (do 30 graczy), pukawkę (od 30 do 50 graczy) lub lvlupa (powyżej 50 graczy) (najnowsza wersja).

Opublikowano
10 minut temu, Helios1993 napisał:

Nie wprowadzaj w błąd, titanaxe mocno scamuje i ogólnie jest bardzo złym hostingiem.

Zawsze można spróbować wziąć nowy hosting, ale jeśli nie chcesz ryzykować, weź minehosta (do 30 graczy), pukawkę (od 30 do 50 graczy) lub lvlupa (powyżej 50 graczy) (najnowsza wersja).

Nie wiem czy warto ryzykować ale ile ta oferta:
image.png
Wytrzymała by graczy ( tuinity 1.16.4, około 30-40 pluginów )

Posty: 10, 25, 50,100125, 150, 175, 200225250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500

Opublikowano
15 godzin temu, Helios1993 napisał:

Czy takim złym hostingiem chyba nie jest, fakt scamuje, ale powstało na nim sporo dużych serwerów. Jak napisałem są jakieś plusy i minusy danych hostingów.

Nigdy nie słyszałem o tym hostingu co kolega wyżej pisze czyli 'hostgier' wypowiadam się na te hostingi z którymi miałem kiedyś do czynienia. Jeżeli już ktoś bardzo chce stworzyć duży serwer lepiej żeby zainwestował w OVH lub coś podobnego.

Możesz dać repke🤗

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...