Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc w pluginie ViaVersion/ViaBackwards

HOMER12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

kiedy gracz wchodzi na serwer to ma taki obraz:

image.png

jedyną możliwością aby załadował się spawn jest zabicie gracza komendą /kill.

Wyłączając i włączając pluginy pokolei odkryłem, że problem tkwi w ViaVersion/ViaBackwards , czy ktoś wie co można zrobić by to naprawić?

Będę wdzięczny za każdą sugestie i pomoc.

Silnik: 

This server is running Paper version git-Paper-253 (MC: 1.16.3) (Implementing API version 1.16.3-R0.1-SNAPSHOT)
[20:42:38 INFO]: Checking version, please wait...
[20:42:38 INFO]: You are running the latest version

Plugin: Plugins (41): AdvancedAchievements, AdvancedBan, AntiAd*, AntiCheatReloaded, AuctionHouse, ccUnknownCommand*, ChatManager, ChestShop, CombatLogX, CubCustomDrops, EntityTrackerFixer, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, GSit, HolographicDisplays, Jobs, LuckPerms, MarriageMaster, MineResetLite, MobArena, MOTD, Multiverse-Core, Paintball, Playtimes*, PlotSquared, ProtocolLib, ProtocolSupport, SAML, Shopkeepers, SkinsRestorer, Skript, StackMob, TAB, TPSign*, Vault, ViaBackwards, ViaVersion, WorldEdit, WorldGuard, XConomy*

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Miałem podobny problem na 1.16.3, coś takiego pojawiało się graczom dołączającym z wersji niższych niż 1.16. Spróbuj zaktualizować te pluginy do najnowszych wersji, jeśli to nic nie pomoże, zablokuj wersje starsze niż 1.16 (1.15.2, 1.15.1 itp.).

Opublikowano

@Helios1993w moim przypadku problemem był plugin skinrestorer. Sprawdziłem to i gryzie się z viaversion ;/

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...