Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pluginu na banowanie graczy

majster_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Szukam pluginu na bany, który będzie posiadał możliwość pokazania ID bana jeśli ktoś zostanie zbanowany. Chciałbym jakis inny plugin niz advancedbans, poniewaz jeśli co kolwiek zmienię w messages.yml, np jeśli zamiast "Reason > %REASON%" wpiszę "Powod > %REASON%" to wyskauje mi błąd i dopiero jeśli to zmienie na pierwotną wersję to działa mi plugin. Może mi któś pomóc znaleźć podobny plugin lub pomóc naprawić advncedbans?

Opublikowano
9 minut temu, dracomc napisał:

StaffCore?

a ten plugin ma możliwość włączenia ID bana?

Przed chwilą, majster_ napisał:

a ten plugin ma możliwość włączenia ID bana?

a dobra doczytałem się i ma, dzięki wielkie za pomoc 😄

Opublikowano
9 minut temu, dracomc napisał:

Tak, są tam ID banów.

a jeszcze jedno pytanie. Jak wgrałem sobie to na serwer to wyskoczyło mi w koncoli:
[15:37:56 INFO]: StaffCore » ERROR (NO CONNECTION)
[15:37:56 INFO]: StaffCore » Please make sure to set up your database correctly!

do tego jest potrzebna baza danych?

Opublikowano

Tak. Plugin musi gdzieś trzymać te wszystkie informacje, a trzymanie ich w pliku tekstowym nie jest najlepszym rozwiązaniem. Proponuję podpiąć plugin pod tę bazę.

Opublikowano
3 minuty temu, dracomc napisał:

Tak. Plugin musi gdzieś trzymać te wszystkie informacje, a trzymanie ich w pliku tekstowym nie jest najlepszym rozwiązaniem. Proponuję podpiąć plugin pod tę bazę.

Dobra, dzięki

Opublikowano
21 godzin temu, RybekPL napisał:

" Chciałbym jakis inny plugin niz advancedbans" ale dzięki za chęć pomocy. A takie pytanie co do litebans. Czy jak to jets płatne to jednorazowo czy co miesiąc trzeba płacić?

Opublikowano

LiteBansa kupujesz na zawsze ale pamiętaj możesz tylko ty go używać jeśli byś udostępnił gdzieś wtyczkę lub dał komuś to autor może ci licencję może zablokować.

Ja polecam LiteBansa używam i jest EXTRA

MPCForum Baner (4).png

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Poszukuje pluginu na banowanie graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...