Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co myślicie z jakim produktem najlepiej otworzyć sklep internetowy ? Może z kawą własna marka lecz sprowadzana z różnych krajów . Myślałem też na temat CBD lecz reklamy są zablokowane na fb jak i google . Macie jakieś pomysły ?

Opublikowano

Zarówno w jednym jak i drugim przypadku konkurencja jest dość spora. Wydaje mi się jednak, ze o wiele większa konkurencja jest w przypadku sklepu z kawą. Na pewno musiałbyś mocno zadziałać na facebooku, na instagramie . Zainwestować w google ads. Trudno będzie Ci na pewno wybić się tutaj z pozycjonowaniem, celowałbym w płatne profilowane reklamy.

Swoją drogą naprawdę cbd jest nielegalne do reklamowania? Przecież jest dostepne do kupienia w Polsce oraz nie jest to żadna używka....  https://wojciechpietrzak.com.pl/czy-warto-pozycjonowac-strone-firmowa-oto-5-powodow/

Opublikowano
Dnia 12.11.2020 o 13:25, edkar napisał:

Zarówno w jednym jak i drugim przypadku konkurencja jest dość spora. Wydaje mi się jednak, ze o wiele większa konkurencja jest w przypadku sklepu z kawą. Na pewno musiałbyś mocno zadziałać na facebooku, na instagramie . Zainwestować w google ads. Trudno będzie Ci na pewno wybić się tutaj z pozycjonowaniem, celowałbym w płatne profilowane reklamy.

Swoją drogą naprawdę cbd jest nielegalne do reklamowania? Przecież jest dostepne do kupienia w Polsce oraz nie jest to żadna używka.... 

Tak niestety nie wolno reklamować cbd blokują od razu konta na google czy na fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...