Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dźwięk Win7...

wyspa9977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie dotyczące dźwięku w moim komputerze..

Po formacie na nowy system nie mam dźwięku w komputerze... iż sam nie mogę sobie poradzić piszę o to ten post.

Przy podłączeniu pod przednie i tylne wejście nie działa mi dźwięk z zintegrowanej karty dźwiękowej nie wykrywa urządzenia programy nie pomagają.

Próbowałem wszystkiego w końcu się poddałem lecz gdy wpiąłem kartę dźwiękową mam dźwięk lecz tylko z tej karty inne wejścia mi nie działają..

Piszę ten post iż chcę naprawić problem jako że karta dźwiękowa jest nie stabilna z tym komputerem i mam kilka błędów..

Więc tak jak wyżej pisałem skąd problem może wynikać ? Bateria biosu wyjmowałem resetowałem przepinałem kable, wbudowany głośnik wpiąłem również komputer go nie wykrywa.. zaznaczę iż sterowniki mam aktualne update przez Driver booster premium ^^ 

Sam nie wiem już od czego to może wynikać.

Dźwięk działał lecz po jakimś czasie nie pamiętam czy po formacie czy po przepinaniu kabli przestał wykrywać, lecz daje reke uciąc że to pierwsze :) :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...