Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Easy/Pvp - Lunamt2.pl / 27 listopad 18:00

BanikWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png.8960b29f17c21fdd35f9b87799ed3371.png

Start: 27 listopad godzina 18:00 (Piątek)

Prezentacja Gry:

https://forum.lunamt2.pl/index.php?/topic/68-prezentacja-lunamt2/

Strona Główna

(Może ładować się 10-20 sekund, każda osoba jest indywidualnie weryfikowana przez nasz skrypt)

https://lunamt2.pl

Fanpage:

https://facebook.com/lunamt2/

Forum:

https://forum.lunamt2.pl

Administracja:

[GA]Lenka

[GA]BanikWTF

[Moderator Forum] Pavlicienko

[Moderator Forum] Malik0o

Opublikowano
2 godziny temu, ChanellMaciek33 napisał:

Porażka xDD

Typowy gracz Metina, wejdź na start, uruchom jakikolwiek cheat, sprawdź systemy + 10 do bycia kozakiem jeżeli to zrobisz.

W dodatku zostały naprawione standardowe błędy które są od lat w tej grze / client ładuje się o 90% szybciej niż inne / Dodatkowo może pójdzie nawet na każdym systemie operacyjnym, nie miałem jak sprawdzić ale coś tam majsterkowaliśmy. Na pewno został zlikwidowany całkowicie błąd z Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE i wiele innych.

Serdecznie zapraszamy na start 🙂 A i dla nie wiedzących - żeby odpalić prezentację trzeba wejść w link który przenosi na naszą stronę internetową. Pozdrawiam

Opublikowano

Grafika in game to po skrinie widać srogie 2k10 rok. Forum to samo, czcionka 2k8 rok.

Opublikowano

lunamt2.pl "Wirus Mutant Skurwiel"😁 

Dlaczego są 2 CH? Czyżby arubacloud nie dawała rady? Czy trzeba pobierać hamachi aby łączyć się z waszym serwerem?

tFNVQoR.png

wielkosc

Opublikowano

Haha wygrałeś, już wiem dlaczego każdy serwer mi mówił że nie warto tutaj cokolwiek się udzielać. Maszyna 32gb ram procesor i7 ochrona GAME a ten mi o hamachi, czytaj prezentację ze zrozumieniem.

Jeżeli ktoś poważny ma pytanie - Odpiszemy 🙂

Jeżeli ktoś szuka atencji jak ten pan wyżej i robi teorie spiskowe bez żadnej wiedzy czy doinformowania - Żegnamy

Dla innych:

Generalnie miał być tylko 1 kanał ale za dużo osób przewidujemy więc zrobiliśmy 2 żeby jako tako rozgrywka się zmieściła. Do tego typu serwera nie trzeba więcej

Opublikowano
16 godzin temu, BanikWTF napisał:

Typowy gracz Metina, wejdź na start, uruchom jakikolwiek cheat, sprawdź systemy + 10 do bycia kozakiem jeżeli to zrobisz.

W dodatku zostały naprawione standardowe błędy które są od lat w tej grze / client ładuje się o 90% szybciej niż inne / Dodatkowo może pójdzie nawet na każdym systemie operacyjnym, nie miałem jak sprawdzić ale coś tam majsterkowaliśmy. Na pewno został zlikwidowany całkowicie błąd z Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE i wiele innych.

Serdecznie zapraszamy na start 🙂 A i dla nie wiedzących - żeby odpalić prezentację trzeba wejść w link który przenosi na naszą stronę internetową. Pozdrawiam

Nie typowy gracz Metina tylko ten serwer to następny kotlet który nie postoi dłużej niż miesiąc. Żadnego autorskiego systemu, dodawanie zbroji 48, 61 do prezentacji to taki trochę facepalm a najbardziej roz*ebał mnie kostium fortuny xD. Po prostu sklejka wszystkiego na odp*erdol.

apBVFJp.png

Opublikowano
2 godziny temu, BanikWTF napisał:

Haha wygrałeś, już wiem dlaczego każdy serwer mi mówił że nie warto tutaj cokolwiek się udzielać. Maszyna 32gb ram procesor i7 ochrona GAME a ten mi o hamachi, czytaj prezentację ze zrozumieniem.

Jeżeli ktoś poważny ma pytanie - Odpiszemy 🙂

Jeżeli ktoś szuka atencji jak ten pan wyżej i robi teorie spiskowe bez żadnej wiedzy czy doinformowania - Żegnamy

Dla innych:

Generalnie miał być tylko 1 kanał ale za dużo osób przewidujemy więc zrobiliśmy 2 żeby jako tako rozgrywka się zmieściła. Do tego typu serwera nie trzeba więcej

Powiedz mi ile osób przewidujesz bo nie wiem czy sens jest się rejestrować bo jak piszesz o 1 kanale w 2020 to wiesz takie cuda tylko 2k10 😜

Cytat

Lenka Dziś 13:33

Na zwykłych serwerach pvp masz tylko 1 kanał a to bardziej easy/pvp bo trzeba coś dropić ale drop jest wszędzie

Nie wiem kto jest bardziej popierdolony ten serwer czy administracja 

wielkosc

Opublikowano
2 minuty temu, BanikWTF napisał:

No ok ja ci wierzę! Każdy jest spierdolony ale ty jesteś Bogiem i zawsze masz rację. Mam ci klęknąć? Bez problemu 😄 Kiedy?

Bez spiny kolego wyraziłem tylko swoją opinię. Powodzenia 🙃

wielkosc

Opublikowano

Luz nie spinam, na całym świecie bardzo mała ilość osób potrafi mnie zdenerwować 😂😂

**WAŻNA INFORMACJA**

Kto mieszka za granicą niech napiszę wiadomość prywatną na forum - Na starcie serwera blokujemy przez godzinę zagraniczny ruch więc odblokujemy twój adres gdy się zgłosisz [Nie dotyczy Polski]

Opublikowano
17 godzin temu, BanikWTF napisał:

Luz nie spinam, na całym świecie bardzo mała ilość osób potrafi mnie zdenerwować 😂😂

**WAŻNA INFORMACJA**

Kto mieszka za granicą niech napiszę wiadomość prywatną na forum - Na starcie serwera blokujemy przez godzinę zagraniczny ruch więc odblokujemy twój adres gdy się zgłosisz [Nie dotyczy Polski]

słabo jak banujecie cały świat poza krajem zamieszkania, ogarnij coś lepiej bo to kiepsko wygląda

Opublikowano

wqeUlYS.png

Ja to tylko zostawię :) 

Co to serwera, wpadam na start :) 

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano
1 minutę temu, bux napisał:

logowanie na serwer nie działa

b05WfB8.png

tu się nic nie zmienia więc raczej każdemu nie śmiga :) 

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

• BanikWTF zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Easy/Pvp - Lunamt2.pl / 27 listopad 18:00
Opublikowano
Dnia 15.11.2020 o 13:50, justynaso27 napisał:

Żeby zobaczyć prezentację trzerba sie rejestrować ???jajca .Jednak OFF

Cześć! Nie trzeba nic zakładać żeby zobaczyć 🙂 Start został przesunięty na 27 listopad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...