Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ztworzyłem plugin na własny sever, na wersji spigot 1.16.3. W plugin.yml napisałem linijkę api-version: 1.16.3, ale pokazuje mi: 

Could not load 'plugins\PvP.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: Unsupported API version 1.16.3

Przypominam że mam wersję 1.16.3

Edit: zmieniłem na 1.13 i pokazuje coś czego nwm jak zmienić

org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.UnsupportedClassVersionError: net/serverminecraft/hardcraft/PvP/Main has been compiled by a more recent version of the Java Runtime (class file version 58.0), this version of the Java Runtime only recognizes class file versions up to 52.0

Opublikowano
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.UnsupportedClassVersionError: net/serverminecraft/hardcraft/PvP/Main has been compiled by a more recent version of the Java Runtime (class file version 58.0), this version of the Java Runtime only recognizes class file versions up to 52.0

@Venom!zobacz posta wyżej

Opublikowano

Użyłeś innej wersji javy przy kompilacji, a na innej uruchamiasz, stąd aktualny błąd.

sygn.png

Opublikowano

Nie, kompilujesz na wersje java 14, a uruchamiasz na 8. W jakim IDE pracujesz i w jaki sposób kompilujesz?

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...