Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Gbotem

kuzko199714

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, lulek123321 napisał:

Odpalasz plik "run.sh" a plik nosi nazwę "run".

./run start

dzięki za pomoc tylko znowu jest problem.

Spoiler

PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/debian/bot/functions/First/adminList.php on line 23
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/debian/bot/functions/First/adminList.php on line 23
PHP Fatal error:  Uncaught Error: Undefined class constant 'MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND' in /home/debian/bot/core.php:80
Stack trace:
#0 {main}
  thrown in /home/debian/bot/core.php on line 80

czy tutaj chodzi o baze msql ? mam aktualną baze na proserwerach tylko niewiem jaki tam jest host próbowałem wszystkiego 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 3.11.2020 o 03:23, kuzko199714 napisał:

dzięki za pomoc tylko znowu jest problem.

Ukryj treść

PHP Fatal error:  Uncaught Error: Undefined class constant 'MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND' in /home/debian/bot/core.php:80
Stack trace:
#0 {main}
  thrown in /home/debian/bot/core.php on line 80

czy tutaj chodzi o baze msql ? mam aktualną baze na proserwerach tylko niewiem jaki tam jest host próbowałem wszystkiego 

Usuń z nazwy pliku .sample i zostaw samo config.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...