Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghb Vip Hack

NexyIki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy jeżeli kupie VIP hacka ze strony a póżniej ta strona bd niedostępna, czy bd mógł używać tego hacka??? za pomoc + i 5

Opublikowano

na razie się wstrzymaj, ten hack na razie jest .... że się tak wyrażę..... zjebany, i wyrzuca po jednej grze , no chyba że lubisz aż tak grać na płatnym hacku, żeby się co parę minut logować do combata. :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam tam Vipa jestem pod nickiem WalusPL zwracają Ci czas jeśli hack nie działa przy kupnie zaznacz że kupujesz ze względu na hacka wr który obecnie jest detect = masz vipa do combata a czas Ci się nie kończy xD

Witam, mam pytanie czy jeżeli kupie VIP hacka ze strony ghbsys.net a póżniej ta strona bd niedostępna, czy bd mógł używać tego hacka??? za pomoc + i 5

yyyy to zależy czy serwer guidtech jest dostępny (htt)

Opublikowano

aaa dobry pomysł walus xD sam sprobuje tylko że jak tak to bardziej polecam Vipa do Crossfire bo jego to chyba nigdy nie zupdatuja :D

Opublikowano

aaa dobry pomysł walus xD sam sprobuje tylko że jak tak to bardziej polecam Vipa do Crossfire bo jego to chyba niegdy nie zupdatuja :D

Przy kupowaniu są tylko do wyboru 2 gry przynajmniej jakiś rok temu tak było

Opublikowano

Nie polecam w tej chwili kupować VIP-a na GHB. Od dawna nie działają żadne cheaty, mają problemy techniczne. Radzę poczekać aż wszystko się unormuję.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Nie polecam w tej chwili kupować VIP-a na GHB. Od dawna nie działają żadne cheaty, mają problemy techniczne. Radzę poczekać aż wszystko się unormuję.

Mają te problemy od hmmm jakiś 3 msc xD

Opublikowano

A ja sadze ze możesz kupić;) Juz u nich sporo trwa te całe zamieszanie z tym wszystkim wiec moim zdaniem spokojnie kupuj no chyba ze chcesz czekać kilka miesięcy az sie wszystko uspokoi jezeli wgl tak bedzie;P;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wczoraj wkurwiałem Neo na czacie , to wyłączył hacka... ale update zrobił. Dzisiaj znowu go nękam z kumplem aby zrobił coś z crashami i telekillem. Imho się opłaca , niedługo będzie wszystko cacy.

lolheadz.png
Opublikowano

@Up. Brawo... A pisałem ci PM. Mogłeś ode mnie kupić za 10zł... Brawoooo !

Opublikowano

wole kupić za 30 zł i mieć go na miesiąc niż kupić od ciebie za 10 i nagle nie wiadomo jakim cudem niemoge się zalogować no konto... co mnie obchodzi ile wydam mogloby być nawet 100 zł byle przez DaoPay.

No wlasnie mam pytanie co zrobić żeby wybrać swoją grę?