Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Metin2mod_pl jeszcze dziala?

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I czy jest w jakikolwiek sposób bezpieczny? Wiem ze m2bob dziala bez problemu ale jak kazdy prawdziwy Janusz, nie chce mi sie placic przyanajmniej nie do póki wiem ze tego bota pewnie pouzywam tylko przez chwilke.

ruU3AnC.png

Opublikowano
Dnia 26.10.2020 o 19:48, ChanellMaciek33 napisał:

Działa, a swoją drogą jeśli chcesz poużywać "tylko przez chwilę" to m2bob jest darmowy codziennie od 15 do 16 godziny 😄

O nie mialem pojecia, thanks you kind sir. Czy gameforge moze mnie zbanowac po ogarnieciu mojego ip? ze np korzystam z 2 konta (1 main 2 cheat) i dostac bana na oba?

ruU3AnC.png

Opublikowano
16 godzin temu, Qmaszto napisał:

O nie mialem pojecia, thanks you kind sir. Czy gameforge moze mnie zbanowac po ogarnieciu mojego ip? ze np korzystam z 2 konta (1 main 2 cheat) i dostac bana na oba?

Raczej dostaniesz bana na całe konto gameforge, kiedyś banowali tyko konta powiązane mailem, więc teraz pewnie cała platforma leci bo na 1 mailu jest.

3 godziny temu, KizoMain napisał:

gdzie postawic takiego bota najlepiej pod zarobek?

Zależy co chcesz robić, na ezotach możesz farmić ezoteryczne przewodniki i 200 za no 50kk wystawiać, kawałki klejnotu, ogony węża i ogólnie ulepy.

tak po cichu podpowiem ze na zaprysach warto postawić na czerwone wstęgi bo 8kk/szt.

apBVFJp.png

Opublikowano
10 godzin temu, ChanellMaciek33 napisał:

Raczej dostaniesz bana na całe konto gameforge, kiedyś banowali tyko konta powiązane mailem, więc teraz pewnie cała platforma leci bo na 1 mailu jest.

Zależy co chcesz robić, na ezotach możesz farmić ezoteryczne przewodniki i 200 za no 50kk wystawiać, kawałki klejnotu, ogony węża i ogólnie ulepy.

tak po cichu podpowiem ze na zaprysach warto postawić na czerwone wstęgi bo 8kk/szt.

Ja to  glownie chyba myslalme o lowieniu, a oczywiscie jesli chodzi o konto to robie calkowiecie nowe na nowym mailu, na drugim kompie i mozliwe ze postawaie nawet u rodzicow albo gdzies na necie a nie u siebie tylko wlasnie pytanie czy normalnie dzial wszystko i w ogole. Bo np jesszcez pol roku temu to totalnie w  dupie mieli to czy sa boty czy nie a teraz niek wiem

ruU3AnC.png

Opublikowano
14 godzin temu, Qmaszto napisał:

Ja to  glownie chyba myslalme o lowieniu, a oczywiscie jesli chodzi o konto to robie calkowiecie nowe na nowym mailu, na drugim kompie i mozliwe ze postawaie nawet u rodzicow albo gdzies na necie a nie u siebie tylko wlasnie pytanie czy normalnie dzial wszystko i w ogole. Bo np jesszcez pol roku temu to totalnie w  dupie mieli to czy sa boty czy nie a teraz niek wiem

Nadal boty latają więc raczej sporadycznie banują.

apBVFJp.png

Opublikowano
9 godzin temu, ChanellMaciek33 napisał:

Nadal boty latają więc raczej sporadycznie banują.

Zrobilem konto na vpnie i na nowym mailu i odpalajac  z metin2 mod z tego co zrozumialem bo po turecku mi wyslali maila, dostalem automatycznei odrazu bana nawet na serwer nie wszedlem

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...