Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w tworzeniu paczki modów

hilksbles73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówiąc dokładniej, jest tylko jeden mod, na który naprawdę zwracam uwagę na mój pakiet, ale naprawdę nie mogę go znaleźć. Nie jestem pewien, czy jest w CrazyCraft 3, ale wiem, że jest w CrazyCraft 2. Jest to mod, który umożliwia „malowanie” (farbowanie) bloków, takich jak kamienne cegły, deski itp. Do tego potrzebny jest barwnik , pędzel i 7 bloków, które chcesz „pomalować”. Przeszedłem przez listę modów CrazyCraft, ale do końca życia nie mogę tego znaleźć. Znalazłem mody podobne do tego, ale to tylko mody do malowania desek, nie farbują niczego innego. Czy ktoś może mi pomóc? 192.168.0.1

• Biter. zmienił(a) tytuł na Pomoc w tworzeniu paczki modów
Opublikowano

tak szczerze to  nie znam się na takich paczkach, ale mod który farbuje to buildcraft ale oprócz tego dodaje różne zarządzenie płynami , zautomatyzowane hodowle drzew czy budowanie czegoś ze schematu. o ile mnie pamięć nie myli w każdym bądź razie trochę tego tam było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...