Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perkusja elektroniczna, a streaming na TWITCH [PROBLEM Z AUDIO]

dawidszerenos1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jest tutaj może ktoś kto ogarnia dobrze audio i chciałby i potrafił mi pomóc, tutaj w komentarzu, czy na pw?

Sprawa wygląda tak, że niedawno kupiłem perkusję elektroniczną black hawk hxd iiia i chciałbym też streamować na Twitchu grę na niej. Problem pojawia się, gdy chcę zagrać oraz transmitować na żywo, ponieważ sterownik audio ASIO4ALL nie pozwala na to, bo skupia się tylko i wyłącznie (akurat w moim przypadku) na FL-u/wtyczce EZDrummer oraz piosence, przez co NIC innego w tle nie działa z audio. Tym sposobem podłączyłem perkusję do lapka i chciałbym puścić dźwięk z lapka, na pcta, gdzie byłby odpalony OBS. Co musiałbym zrobić, aby dźwięk z lapka przetransmitować na pcta? Dokupić coś? Interfejs? Mixer? Może jakiś kabel konkretny? W posiadaniu mam jeszcze interfejs Scarlett Solo, ale na nim mam podpięty mikrofon AT2020. Sama perkusja podpięta pod lapka jest za pomocą USB. Ktoś potrafiłby mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...