Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam modów pod serwer survival

Domasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam modów pod gre na survivalu

Mój serwer stoi na TitanAxe, na silniku forge 1.13.2, na wgrywaniu modów się nie znam nie wiem który silnik jest pod to najlepszy 

Szukam jakichś modów gdzie 

-Byłyby nowe rudy, coś lepszego niż diamenty itd

-Jakieś nowe potwory 

+ mod który pozwoliłby mieć mi więcej miejsca w eq 

Jeśli wersja przeszkadza to mogę zmienić na jakąś która lepiej pasuje bądź zmienić również silnik zależy mi coś na urozmaiceniu gry na survivalu

Opublikowano

Cześć! Minecraft 1.13.2 nie jest najlepszą wersją na gameplay na modach. Kilka modów, które mogę polecić to:

• Silent's Gems i Silent Gear. (nowe rudy, nowe bronie i nowe sposoby tworzenia narzędzi)

• Fish's Undead Rising, Better Animals Plus i Better Animal Models. (nowe moby, nowe modele mobów z Vanilli)

• Co do większej ilości miejsca w EQ to polecam jakiś mod na plecaki. (Useful Backpacks/Improved Backpacks)

A co do silnika, to forge będzie dla Ciebie idealny 😄

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam modów pod serwer survival
Opublikowano

siemka co prawda troszkę modów znam mogę podać z tych bardziej obszernych do tych skupiających się akurat na 1.

Thamcraft, mekanizm, natura aplaenergetic 2 . 2 magical bee, forestry minecraft, InfernalMobs, ironchest.

to narazie tyle. jeśli by było mało lub chciałbyś wyjaśnień to zapraszam na priv. starałem się wybrać takie które dają dokładnie to czego oczekiwałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...