Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać plugin na premium case

Kilerpoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam pytanie ma ktoś plugin na premium case lub wytłumaczy mi ktoś jak napisać plugin na premium case (Magiczną skrzynke) prosiłbym o pomoc, robię serwer survival na wersje 1.16.3 i nie mam za dużo pluginów do wyboru oraz nie wiem jak je napisać.

Opublikowano
17 godzin temu, KtośNapewno:3 napisał:

Jeśli chcesz pisać pluginy, musisz się nauczyć Javy. Co do pluginu, podaj dokładnie co ma robić to pewnie coś się znajdzie.

Chodzi mi o to żeby plugin działał tak, że ma się skrzynkę i tylko można było ją otworzyć za pomocą klucza a jak by się już otworzyło to by zrobiło tak jakby losowanie itemów np: (64 diamenty,miecz diamentowy) o coś takiego mi chodzi w streszczeniu można powiedzieć że chce żeby taki plugin działał jak skrzynka na cs go

Opublikowano
Dnia 21.10.2020 o 10:00, RybekPL napisał:

Cześć, Mogę ci dać taki plugin. Oczywiście jeżeli chcesz.

Link: https://www.spigotmc.org/resources/crazy-crates.17599/

Poco pisać pluginy jak już taki są możesz skożystać z darmowych nie są najgorsze aż tak.

Dzięki za pomoc tylko jest problem że ja mam serwer na aternos chodzi o to że tam tego pluginu nie ma tam

Opublikowano

A może znasz plugin GoldenCrate podoba mi się z wyglądu ten plugin tylko pobieram najnowszą wersje pluginu i mam z nim problem nie będę mówił jaki problem bo niewiem nawet czy znasz ten plugin znasz?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...