Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie Bo Mnie Juz Szlag Bierze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM! Mam problem z dzwiękiem a dokładnie ze sterownikami do karty dzwiękowej.Ostatnio cos mi się Bios zepsuł.Przeinstalowalem Windowsa , instaluje wszystkie sterowniki (karta graficzna , itp.) Wszystko cacy az nagle wyskakuje mi blad ze nie moge zainstalowac Sterownikow do karty dzwiękowej. Mam Windowsa XP Dodatek Service Pack 2 , karta dzwiękowa Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]. Ściagalem duzo wersji sterownikow i nic.Męcze się z tym juz 2 tygodnie i bardzo proszę o jak najszybszą Pomoc. Z góry dzięki ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja miałem że nie leciał żaden dźwięk, sterowniki zainstalowane wszystko tak jak powinno być.Muzyka dalej nie leciała, wkurwiłem się i zrobiłem formata jeszcze raz i wszystko było ok.

Miałem też ten problem po zainstalowaniu Windowsa XP Service Pack 2.

Opublikowano

Ja miałem że nie leciał żaden dźwięk, sterowniki zainstalowane wszystko tak jak powinno być.Muzyka dalej nie leciała, wkurwiłem się i zrobiłem formata jeszcze raz i wszystko było ok.

Miałem też ten problem po zainstalowaniu Windowsa XP Service Pack 2.

Ja mialem odrazu na plycie windowsa SP 2 . Proponujesz Reinstall jeszzzcze raz windowsa ??;/ nie ma innego wyjscia '?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png