Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy ze stworzeniem regionu - World Guard

xkrecikxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z spawnem jak wpisuje /rg flag spawn build deny czy jakoś tak to gracze nadal mogą niszczyć i budować na zabezpieczonym terenie, w pliku też jest build ustawiony na deny nie wiem o co chodzi help

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Potrzebuje pomocy z stworzeniem regionu - World Guard
Opublikowano
28 minut temu, xkrecikxx napisał:

xx.png

Wydaje się wszystko w porządku, czy na pewno testujesz to na koncie gdzie nie masz uprawnień?

Opublikowano

Ustaw poprawny prioryten.

Spróbuj na 10 i juz będzie okej.

/rg setpriority <nazwa regionu> <priorytet> - ustawia regionowi priorytet.

MPCForum Baner (4).png

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Potrzebuje pomocy ze stworzeniem regionu - World Guard
Opublikowano

Nie ustawiaj flagi build, ponieważ może powodować problemy. W stworzonych regionach budowanie i niszczenie jest domyślnie zablokowane. Żeby poprawnie stworzyć region:

1. Zaznacz teren siekierką z worldedita

2. Wpisz //expand vert
3. Wpisz /rg create spawn
Usuń też wszystkie wcześniejsze regiony.

Opublikowano
14 minut temu, xkrecikxx napisał:

passionemc.csrv.pl

Masz tam bardzo pluginami nawalone i większość z nich jest do wywalenia lub aktualizacji, domyślam się, że łączyłeś kilka starych paczek pluginów z youtuba. Zalecam przejście na tuinity 1.16.3 i zrobienie serwera na nowo.

Opublikowano

jedyne co brałem z yt to boy farmera a resztę z neta i craftserve i jak coś nie działało to usuwałem i brałem inny plugin a na 1.16.3 nie przejdę bo nie ma tam gildi a poza tym stabilość jest słaba

Opublikowano
2 minuty temu, xkrecikxx napisał:

jedyne co brałem z yt to boy farmera a resztę z neta i craftserve i jak coś nie działało to usuwałem i brałem inny plugin a na 1.16.3 nie przejdę bo nie ma tam gildi a poza tym stabilość jest słaba

Na tuinity aż tak źle nie jest na 1.16.3, funnyguilds słyszałem, że działa na 1.16.3. Jeśli naprawdę sam pobierałeś te pluginy to nie rób lepiej tego serwera i najpierw się trochę poducz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...