Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zielony ekran wszędzie

tomaszb1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z monitorem albo kartą graficzną, ponieważ od jakiegoś czasu na pulpicie czy w grasz czy gdziekolwiek indziej przeważa kolor zielony, sprawdzałem w ustawieniach karty graficznej czy czasem coś się nie pozmieniało, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku. Sprawdzałem różne tematy w google ale niczego nie znalazłem, chciałbym się dowiedzieć jak to naprawić czy jest to wina monitora, kabla czy też karty graficznej lub czegoś innego. Niżej wrzucam zdjęcie jak to wygląda dokładnie, nie da się grać ani nic robić na komputerze bo mój wzrok odmawia posłuszeństwa, proszę o szybkie odpowiedzi na ten temat ponieważ wyszła fifa, a na trybunach jak na murawie.

Bez tytułu.png

Dobra panowie sprawdziłem na telefonie i okazuje się że na screenie nie widzicie tego co ja widzę, macie normalny obraz więc to raczej wina kabla, monitora albo przejsciówki, bo mam przy kablu przejściówkę... czekam na info 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...