Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Displayport Brak Sygnału.

varioszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Szukam już wszędzie pomocy mam nadzieję że w końcu znajdę powód.

Stary monitor Benq Zowie xl2430:

Grałem sobie na rodzialce 1920x1080 aż w końcu komputer zaczął mieć spadki poniżej 144 fps odczuwałem to więc zmieniłem sobie na rozdziale 1280x1024.
Po jakimś czasie kupiłem sobie komputer i chciałem na tym Benq pograć znowu FullHd aczkolwiek podczas gdy włączylem ta rozdziale za każdym razem gdy włączałem cs'a robił się black screen i na ekranie pisało tylko "out of range" po wypięciu kabla i wpięciu go z powrotem wszystko śmigało jak gdyby nigdy nic.
Wczoraj przyszedł mi monitor Asus Róg Strix xg248q i gdy włączał cs nie ważne na jakiej rozdzialce robi mi się black screen i pisze na ekranie "Displayport brak sygnału" i tak samo po wypięciu kabla działa aczkolwiek w tym momencie po alt tabie robi mi się tak jak podczas włączania no i tak buguje się cały ekran cs'a i rozdzialka przykleja się takjaby do lewej strony monitora.

No i dodam że po włączeniu cs jak na filmie mogę odpalić konsole wyłączyć cs i wtedy normalnie obraz wraca do życia.

Dodam też ze w innych grach typu COD Warzone mogę grać normalnie na rozdziałce 1920x1080.

Proszę pomóżcie bo powieszę się a nie będę wypinał i wkładał co chwila kabla pod kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...