Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy Hunter

Hyperion901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Wszystkim! 
Chciałbym podzielić się z Wami, efektami mojej pracy, którą było stworzenie aplikacji na Androida. To prosta gierka typu: 'Galaxy Hunter', w której wcielasz się w Dowódcę floty międzygalaktycznej i Twoim zadaniem jest obrona swojej cywilizacji przed najeźdźcami. Poza uczestnictwem w bitwach kosmicznych, masz możliwość rozwijania statków i zakup nowych jednostek, dzięki którym będziesz mógł stawić czoła coraz to silniejszym Napastnikom. Dla ciekawych są również inne opcje, o których nie wspominam i pozostawiam Tobie do odkrycia 🙂

Praca nad nią zajęła mi około 8 miesięcy. Miałem przy tym wiele zabawy, ale i bywały cieższe dni, w każdym bądź razie zdobyłem nowe umiejętności i doświadczenie. Wciąż mam mnóstwo świetnych pomysłów, które na bieżąco realizuję i wdrażam do gry. Napewno Was jeszcze niejednokrotnie zaskoczę 🙂

Bardzo Wam dziękuję za czas poświęcony na przeczytanie tego posta oraz możliwość udostępnienia tego dalej. 

Grę można pobrać w sklepie Google Play.

Do tego kod bonusowy na początek : Premiere

Mam zaszczyt przedstawić Wam 'Galaxy Hunter' Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Husar901.GalaxyShooter

BannerPaint.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...