Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Konto w regionie Argentyna a gifty do Polski

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w posiadaniu konta steam Argentyna. Mam w portfelu ok. 800 argentynskiego pesos jednak nie mogę kupić i wysłać żadnej gry do swojego main konta z polskim regionem ponieważ pojawia mi się komunikat o różnicach cen regionalnych. Czy ktoś tutaj ma pomysł jak to ogarnać po tych ich wprowadzonych utrudnieniach do kupowania na VPENIE ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na [Steam] Konto w regionie Argentyna a gifty do Polski
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaktualizuj sobie kraj pochodzenia konta prawdziwymi danymi i powinieneś mieć polski region.

Spróbuj wtedy kupić gierkę za ich walutę albo możliwe, że zostanie ona przewalutowana.

Jak nie zostanie to spróbuj jeszcze za te pesos (już po zmianie regionu) kupić gift-card i wtedy wyślesz go znajomemu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.10.2020 o 19:27, lulek123321 napisał:

Zaktualizuj sobie kraj pochodzenia konta prawdziwymi danymi i powinieneś mieć polski region.

Spróbuj wtedy kupić gierkę za ich walutę albo możliwe, że zostanie ona przewalutowana.

Jak nie zostanie to spróbuj jeszcze za te pesos (już po zmianie regionu) kupić gift-card i wtedy wyślesz go znajomemu.

dziękuję

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...