Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zmiana ip płyty głównej / procesora

piotr824xd

Pytanie

Opublikowano

Witam. Zakupiłem używany komputer i po 2 h otrzymałem blokadę w grze Apex Legends, ban jest na sprzęt i chciałbym go jakoś uratować. starałem się odzyskać konto wysyłając im odwołania lecz twierdzą że Uzyskali potwierdzenie ze moje konto brało udział w oszukiwaniu w grze .... lecz naprawdę nic nie miałem. Dysk był nowy Windows nowy i jedynie co działało w tle to Performance Monitor - Advanced SystemCare. ewentualnie czy Wirtualna maszyna obejdzie ten problem czy też nic to nie zmieni.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

to nie jest wina sprzętu tylko wina dostawcy internetu, radziłbym ci zadzwonić do usługodawcy tam gdzie posiadasz internet i wyjaśnić sytuację zaistniałą.

pierwszy raz słyszę aby płyta główna miała w sobie adres IP wbudowany czy tam procesor.

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, piotr824xd napisał:

Ip -ID czy cos tam. Apex banuje ponoć na sprzęt od 2019 roku a co do internetu to sprawdzałem VPN ale nic nie dało 

Rzeczywiście, tutaj podsyłam ci link na zmianę HWID i przeczytaj sobie uważnie jak go stosować.

odsyłam ciebie do tego tematu: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...