Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na IP rozważania (Pangeayt2)

ArmagiedonMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niedawno dostałem bana na IP na serwerze Pangeayt2
Posiadałem tam kilka kont na których  dropiłem botem następnie zrzucałem sobie wszystko na "bezpieczne konto"

"Bezpieczne konto" zostało stworzone z użyciem programu ProtonVPN do zmiany IP.    Zawsze wchodziłem na to konto zmieniając IP.

Dziś otrzymałem bana na ip za hacki. Zablokowane zostały wszystkie konta jakie posiadałem wraz z "bezpiecznym kontem".  

Tu pojawia się pytanie : jakim sposobem bezpieczne konto wraz z calym dropem i kasą zostało zablokowane? o co chodzi? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
18 godzin temu, KoMaR1911.. napisał:

Odpalaj bezpieczne konto na VM (VirtualBox / VMWare) a caly ruch z tej VM przekierowywuj przez VPNa wtedy szansa na to ze cie zlapia jest 0

Mógłbyś wyjaśnić tutaj/pw jak przekierować VirtualBoxa przez VPNa? Np. na NordVPN, bo planuję kupić

Edit: Postawiłem win10 na vb, rozszerzyłem pamięć wideo do 256mb, 3 metiny działają, lekko się ścinają i to o czym pisałeś ma polegać na tym że zanim odpalam VB zmieniam ip, boty chodzą, kończą pracę, wyłączam je, zmieniam ip i mogę bezpiecznie wejść na swoje główne konto i nie grozi mi powiązanie?

Opublikowano
Dnia 13.10.2020 o 03:37, _Revan napisał:

Mógłbyś wyjaśnić tutaj/pw jak przekierować VirtualBoxa przez VPNa? Np. na NordVPN, bo planuję kupić

Edit: Postawiłem win10 na vb, rozszerzyłem pamięć wideo do 256mb, 3 metiny działają, lekko się ścinają i to o czym pisałeś ma polegać na tym że zanim odpalam VB zmieniam ip, boty chodzą, kończą pracę, wyłączam je, zmieniam ip i mogę bezpiecznie wejść na swoje główne konto i nie grozi mi powiązanie?

postaw 3 VM na win 10 na kazdym przy starcie odpalaj NordVPN albo co tam masz ale lepiej uzywaj jakis socks5 z neta (w google wpisz socks5 proxy list) i uzywaj Proxifer'a (najbardziej legit opcja)

Nie zapomnij zmienic ID karty sieciowej w kazdej VM :)

kwwLI6C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...