Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy 1.15.2

issi_fox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje spisu pluginów na Spigot wersja 1.15.2 Wchodząc na stronę spigota, niestety nie potrafię ustawić, by pokazywały mi się plugony tylko i wyłąćznie na tą wersję minecrafta. WIdocznie jestem blondynką. WIęc gdyby można prosić o spis, będę dozgonnie wdzięczna.

Opublikowano

Pluginy dostosowuje się pod własne upodobania, i przekonania Jak powinien wyglądać serwer. Ale jeżeli nie wiesz jak je dobrze dobrać, to możesz podać tryb jaki chcesz mieć na serwerze.
Edit: Wiadomość wyżej i moja wysłana w tym samym czasie xD, ale skoro już wiemy jaki tryb, to poniżej dam przykładową listę pluginów.

Essentials - niezbędna wtyczka umożliwiająca na sprawne zarządzanie serwerem.

ProtectionStones - plugin umożliwiający utworzenie terenu/działki gracza.

ChatControl - według mnie najprostszy plugin do zarządzania chatem.

LuckPerms - plugin pozwalający na stworzenie rang, oraz nadanie im uprawnień.

WorldEdit & WorldGuard - dwa pluginy które pomogą zarządzać światem. WorldEdit; edytowanie terenu | WorldGuard; tworzenie regionów (konieczny do działania ProtectionStones)

AuthMe - plugin wymuszający autoryzację. (zwyczajnie zabezpiecza konta przed włamaniami)

Opublikowano

Podstawa:

Essentials

LuckPerms

CrazyCrates

shopkeepers

authme

skinrestorer

maxbans

tablist

hologramdisplay

MOTD

AutoMessage

Gildie:

FunnyGuilds

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

A mógłbyś może znaleźć mi działający plugin z Lacky Blokiem? Bo te co znalazłam to nie działały.

AuthMy nie potrzebuje bo serwer robię tylko na wersję premium. Mogą znaleźć się też płatne ale nie za miliony monet. Bo "kilka złotych monet" jesten w stanie wyłożyć.

Opublikowano

Tak jak u góry ten plugin używałem i jest on bardzo fajny są i wersję premium z większymi opcjami ale jak mały serwer to poco przepłacać.😉

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...