Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duckens, nowy codzienny Zagrajmer

Duckenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DUCKENS

1. Kim jesteś i co robisz?

Jestem 20sto letnim chłopakiem, który chciał zacząć swoją przygodę z youtube. Tak więc zrobiłem i jestem gdzie jestem. 

2. Jak długo nagrywasz?

Kanał istnieje ponad rok ale największe zmiany zaczęły się dziać w ostatnich 2-3 miesiącach.

3. Co nagrywasz?

Kanał opiera się na zagrajmy w oraz nagrywam od czasu do czasu filmy o tematyce star wars. 

4. Jak często pojawiają się odcinki?

Codziennie na kanale pojawiają się 2 nowe odcinki?

5. Co możesz znaleźć na moim kanale?

Możecie znaleźć serie zagrajmy w, aktualnie horizon zero dawn w wersji pc, mafia 3. Zatrzymane serie to Doom 2016 oraz tera online (kiedyś do tego może wrócimy). W najbliższym czasie wjedzie Watch dogs Legion 

oraz Cyberpunk 2077 (jak nareszcie będzie premiera). Kanał jest ogarnięty, poukładany oraz są playlisty z seriami.

Kilka słów ode mnie

Z kanału jestem o tyle dumny, że wszystko zrobiłem sam od początku do teraz. Jeżeli porównać jakość materiałów oraz kanału to różnica jest duża. Stawiam na gry, premiery, które mi oraz wam się spodobają.

Kanał działa na zasadzie serii głownych czyli premiera z ostatniego czasu oraz seria poboczna.

psst... za niedługo będą  3 odcinki dziennie a niżej zostawiam wam link do kanału oraz do ostatniego materiału!

Miłego Dnia!

• Aive zmienił(a) tytuł na Duckens, nowy codzienny Zagrajmer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...