Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam zespołu do serwera MuOnline

Robcio992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ! 

czas na powrót serwera FuriaMu , serwer był w latach 2005-2007 wiec możne ktoś pamięta 🙂 , a wiec szukam Ekipy , Do Pomocy w WWW , i Plikach , ja stawiam VPS,a ( ogarniam pliki ale przyznam ze dawno nie bawiłem się w to , i pomysłem wrócić jak tylko znajdę Ekipę , 

a wiec ,
Web =
potrzebuje kogoś kto pomoże z WWW.  , zabezpieczy i ogarnie tak aby wszystko było oky , www będzie na oddzielnym VPS , ponieważ chciałbym, uniknąć Hackow przez www 

PLIKI : potrzebuje tez kogoś do Plików , ja pliki ogarniam ale tylko s 2 hehe w moich czasach to byl szok , wiec na obecnych słabo się znam , ale w razie co ogarne  wiecej informacji podam jak ktos sie zglosi 

więcej info jak ktoś będzie chętny , co do Plików jaki season ? nie wiem myślałem nad s3 do s9 , powyżej dużo plików ma bugi 
proszę pisać pod postem  , jeżeli ktoś jest chętny i proszę osoby które maja pojecie a nie pomagać będzie im youtube.. .. , za pomoc oferuje Administracje na serverze Puki będzie Online 🙂 , a postaram sie aby był jak najdłużej 🙂

PS: 

przepraszam jeżeli dodałem post nie w tym miejscu gdzie powinien , śmigałem po dziale i nic nie znalazłem .

Pozdrawiam.  N💎

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam zespołu do serwera MuOnline

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...