Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] InfinityBan

Patryk73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey!

Od dłuższego czasu zastnawiałem się, czy by czegoś nie wrzucić tutaj, tak więc dzisiaj chciałbym zaprezentować plugin na możliwość wyłączenia enchantowania infinity na łuku.
Nie jest to jakaś "skomplikowana" rzecz, aczkolwiek przydatna na niektóre serwery wojen gildyjnych, plugin jak na razie był testowany na 1.8.8, jeżeli ktoś chciałby przetestować na innych wersjach i będzie działać to możecie dać znać, wtedy bym dopisał kolejne wersje.

Pugin blokuje możliwość zenchantowania za pomocą kowadła jak i enchant table.

Opis jak i download pluginy znajdziecie tutaj -> https://www.spigotmc.org/resources/infinityban.83440/

Tam również jest dostęp do sc na githubie.

Liczę na jakieś opinie i spostrzeżenia.

Pozdrawiam

image.png

Opublikowano

Wiadomości można zmieniać w configu, jeżeli chodzi o wsparcie jestem w stanie dodać.

Opublikowano

Fajny plugin i pewnie go użyje, ale jeżeli będzie można dodawać inne enchanty do zbanowania. Fajnie by było jakby w configu była taka opcja 😄

PS. Ta nazwa taka dziwna, na początku myślałem, że to jakiś plugin na banowanie graczy xd

Opublikowano
14 godzin temu, AlexsanderARG napisał:

Fajny plugin i pewnie go użyje, ale jeżeli będzie można dodawać inne enchanty do zbanowania. Fajnie by było jakby w configu była taka opcja 😄

PS. Ta nazwa taka dziwna, na początku myślałem, że to jakiś plugin na banowanie graczy xd

Co do dodawania innych enchatow to bym musiał napisać nowy, albo go przerobić, mam jeszcze sporo innych pluginów gotowych pod serwer wojen gildyjnych np. boyfarmery, sandfarmery, kopaczefosy, zablokowanie daxowych zbrojek i mieczy + netheru + craft_beacona (ustawiasz date + godzine i automatycznie sie odblokowuje), premiumcase, eggi, zablokowanie_craftu rud, stoniarki, drop, zakaz craftu potki do sily 2, /pomoc, cobblex, /efekty, rzucane tnt z particlesami, plugin na vouchery turbodrop vip svip, /wiadro, specjalny item stunujaca sniezka itd.

Opublikowano
19 godzin temu, Querko242 napisał:

Dodaj na githubie .gitignore żeby nie wrzucało Ci też plików z IntelliJ bo one są zbędne 😄

Praktycznie z githuba wcześniej nie korzystałem, ale sobie ogarniam powoli, dzięki za uwagę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...