Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co i jak jeść?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem ponieważ jakiś czas temu zacząłem ćwiczyć, ale dalej jem niezdrowe jedzenie, tutaj moja prośba czy może mi ktoś podpowiedzieć co można na szybko przyszykować sobie do zjedzenia w domu i w pracy? Pracuję po 12h i zależy mi na tym żeby w miarę szybko ogarnąć to jedzenie. Dziekuję.

Opublikowano

Ja np prawie codziennie jem powiększone kebaby i w sieci restauracji McDonald's. Polecam wszystkim ten styl życia. 😉

Zamawiaj sobie na zapas do domu i tyle.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Pisałem na szybko i zapomniałem wspomnieć o istotnej sprawie, aktualnie jem niezdrowe jedzenie ale chciałbym jeść coś zdrowszego i coś co będę w stanie szybko przyszykować w domu i do pracy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to forum jest dobrym miejscem do zadawania takich pytań, polecam poszukać sobie jakiegoś forum dietetycznego, ewenualnie dietetycznych grup na facebooku. Optymalnie byłoby sobie wynająć jakiś katering dietetyczny ale podejrzewam, ze niewiele osób na to stać. Druga opcja to wybranie sie do dietetyka, który opracuje Ci dietę, pewnie rozpisze Ci jakieś łatwe potrawy, które mozesz sobie przygotować na następny dzień do jedzenia.

Od siebie polecam wprowadzić te 5 porcji warzyw i owoców. Jeśli masz problemy z jedzeniem warzyw, polecam kupienie wyciskarki oraz robienie z nich soków. Przekonałam sie tym samym do buraka. 

Jeśli nie wiecie, jakie urzadzenie wybrac, polecam kontakt z Eujuicers

NATULUX
ul.Wersalska 47 / 75
91-203, Łódź
tel: 422529660 

Doradzą co najlepsze. 

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...