Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy z pluginem IridiumSkyblock

HazedTesting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem serwer skyblock dla znajomych, niestety plugin cały czas wywala się na plecy z powodu ze do pliku islandmanager.jar gdy ktos buduje po czasie dopisuje sie samoczynnie linijka „cobblestone” niby nic w tym dziwnego skoro budują z cobblestone a jednak tak, linijka z dopiskiem cobblestone dopisuje sie podwójnie przez co serwer uznaje to za duplikat i cały plugin przestaje dzialac, średnio 10 razy dziennie musze ręcznie usuwac tę linijkę i robi się to irytujące. Plugin tak jak w nazwie - IridiumSkyblock

F5E948A9-3E80-4932-A586-986AE9B1E362.jpeg

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Potrzebuje pomocy z pluginem IridiumSkyblock
Opublikowano
8 godzin temu, RybekPL napisał:

Witaj, Spróbuj wgrać może nowszą wersję wtyczki lub zamień plugin jak masz takie błędy z tym.

Link: https://www.spigotmc.org/resources/askyblock.1220/

Problem w tym ze chce korzystać z iridiumskyblocka ponieważ ma on duzo super opcji i calego go juz skonfigurowałem a szkoda mi zmieniac plugin ze względu na to ze wszyscy stracą swoje wyspy etc a i tez wydaje mi sie ze mam juz jego najnowsza wersje zainstalowana. 

Opublikowano

spróbuj:
liczbę 9996 zmienić na jakąś inną (np. 150)

albo..

ustawić ten plik jako tylko do odczytu (skorzystaj z jakiegoś programu ftp i edytuj ten plik)

Pomogłem? Zarzuć mi lajkiem, dzięki temu będę kontynuował udzielanie pomocy!

Poproszę spam "dziękuje"! :D

Opublikowano
4 godziny temu, DobryWafel napisał:

spróbuj:
liczbę 9996 zmienić na jakąś inną (np. 150)

albo..

ustawić ten plik jako tylko do odczytu (skorzystaj z jakiegoś programu ftp i edytuj ten plik)

Zmiana ilosci nic nie da bo tak czy siak pojawi sie po czasie druga linijka z napisem cobblestone. Aktualnie zmienilem plik na tylko do odczytu i wrzuciłem go na serwer, dziala ale zobaczymy jak to bedzie, bede informował w razie w.

Po zmianie na tylko do odczytu dalej dzieje sie to samo. Wystaczy chwile budowac i „cobblestone sie buguje zastanawia mnie jedna rzecz liczba na zdj 4503 to bloki postawione przez gracza wiec czym jest ta 1? Wartość owego cobble? Ta glupia 1 wszystko psuje

ECD572AA-1F92-40A4-B2A7-474AF3F9B2BF.jpeg

Opublikowano

W jakim pliku to zachodzi?
Czy moge Cie prosić o podesłanie go w prywatnej wiadomości?

Będę dziś całą noc siedział i ogarniał co jest nie tak 😄

Spróbuj skopiować ISB i Vaulta na czysty serwer (mają być tylko te dwa pluginy), jeżeli problem zniknie zacznij pokolei dodawać pluginy, jezeli zacznie znów się bugować to plugin który dodałeś "gryzie" się z ISB moge zrobic to za Ciebie ale potrzebowalbym plikow 😜

Pomogłem? Zarzuć mi lajkiem, dzięki temu będę kontynuował udzielanie pomocy!

Poproszę spam "dziękuje"! :D

Opublikowano
4 godziny temu, DobryWafel napisał:

W jakim pliku to zachodzi?
Czy moge Cie prosić o podesłanie go w prywatnej wiadomości?

Będę dziś całą noc siedział i ogarniał co jest nie tak 😄

Spróbuj skopiować ISB i Vaulta na czysty serwer (mają być tylko te dwa pluginy), jeżeli problem zniknie zacznij pokolei dodawać pluginy, jezeli zacznie znów się bugować to plugin który dodałeś "gryzie" się z ISB moge zrobic to za Ciebie ale potrzebowalbym plikow 😜

Napisalem do ciebie na pw. Prosze o nie zamykanie tematu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...