Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[International] Helix2.net

Darvyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na [International] Helix2.net
Opublikowano

Z prezentacji wygląda genialnie, jednak serwer to totalna porażka, jeden wielki farm dla osób które chyba nie mają życia i siedzą w metinie 24/h

Po 1, gdy wlazłem na serwer 1 raz to wszystko się bugowało okienka nakładał się na siebie nie było nic widać na ekranie, na discordzie napisałem o tym problem admin napisał, bym włączył shadow na full albo medium, działało, później okazało się, że po wywaleniu z gry albo wylogowaniu się samemu, nie da się wbić na postać, bo wywala cały czas na pasku ładowania, ale gdy zrobi się nową postać to można grać, admin zrobił łatkę, lecz nic nie pomogło w końcu sam odkryłem, że gdy zrobię kolejną nową postać i zaloguje się na serwer to poprzez zmień postać mogę wejść na postać którą zrobiłem jako pierwszą, WOW

PO 2. Serwer polega na tym, że farmisz cały dzień punkty PVM, 1 metin to 1pkt PVM, metina bijesz wojem body po niecałe 7k około 15sekund, nie ma na serwerze żadnych dopalaczy, kd potwora nawet itd, nic na potwory, po prostu farmisz w eq do pvp, które sam sobie zrobisz, albo skorzystasz z eq które dają Ci na początku, żeby kupić jakąś rzecz trzeba minimum 1k, np. fryzura która daje bony do pvp, a której nie dają na start i tak dalej, wszystko kosztuje 1k, czyli trzeba zbić JEDYNIE KURWA 1K METINÓW, oprócz tego są punkty za aktywność, co 10 minut daje Ci 10pkt aktywności, za które możesz kupić te same itemy tylko inny wygląd jakiś beznadziejny, chyba fryzury po 250, a kostiumy po 500, więc też sporo, chyba trzeba stać na 20postaci i farmić czas

PO 3. Punkty PVP farmisz w sposób taki, że albo robisz pvp  albo robisz konta i postacie i je bijesz, za każdego 1pkt, w sklepie za punkty PVP kupujesz sobie bony do wszystkich nakładek na fryzure kostium, skrzydła itd, co kosztuje 50 za sztuke i jest na 72h czyli trzeba non stop farmić punkty pvp, 

Jak już wspomniałem brak jakichkolwiek dopalaczy, gotowe bony do włożenia są w sklepie za darmo i wszystkie bronie od 1 do 120 też za free z gotowymi kd i gdy chcesz zrobić broń pod klasę musisz najpierw wyciagnąć te kd i robisz sobie syf w eq 4x4 kd + 4x4 kd zbroi, to musisz wyjebać razem 32 kd z ekwipunku i tracić czas, po tym wyczyścić sloty XD i dopiero wkładać 4kd do jednego i gotowe bony jakie sobie tam zechcesz. Oprocz tego nie wiem czy tylko na mapie z metkami na których farmisz, nie działa w ogóle KRYT, mimo, że miałem na początku 10 kryta zrobiłem w eq 40kryta + buff nadal walilem tyle samo w metiny XD Ludzi jak na TAK ZACHĘCAJĄCY SERWER I TYLE ADMINÓW JEST BARDZO MAŁO 307 kont na tą chwilę z tego zakładam, że z 30adminów/supp/yt ja sam założyłem 3 konta, bo nie mogłem się zalogować na swoje postacie z których mnie wywaliło albo sam się wyglowałem(nie tylko ja mialem ten problem rzecz jasna)  poza tym widziałem, że już te same nicki zaczynają robić postacie pod nickami FARM coś tam, więc jedno wielkie gówno

A zapomniałem dodać, że gdy zapytałem admina o opcje odbugowania postaci na stronie to nic nie odpisałem, mimo iż napisali w folderze z metinem w "fix problem", że takowa opcja istnieje

Kolejne masz w grze punkty aktywności spoko, masz w grze DC czyli dragon coins, a na stronie do KUPIENIA jako SM, jest MD, zero wytłumaczenia do czego ma to służyć i czy to jest to samo, bo w grze do kupienia nie ma nic za MD cokolwiek to znaczy, a na stronie nie ma IS, więc wtf

Jednym słowem  serwer pod wygląd i farmienie nonstop tego samego, tj metków których musisz bić  dziesiątki tysięcy jeśli chcesz uzbierać na to co chcesz, a później zabijać swoje inne postacie w pvp, żeby farmić bony które i tak się skończą po 72h i znowu musisz farmić 

Szczerze ODRADZAM TEGO SERWERA, wygląda pięknie, ALE TYLKO NA PREZENTACJI

Jak lubicie marnować czas to przekonajcie się sami

POZDRO

Opublikowano
19 godzin temu, bananofpotfur napisał:

Arată genial din prezentare, dar serverul este un eșec total, o fermă mare pentru persoanele care probabil nu au viață și stau în metin 24 / h

După 1, când am intrat pe server 1 oară când s-au suprapus toate ferestrele buggy, nu era nimic vizibil pe ecran, pe discordie am scris despre această problemă, admin a scris că ar trebui să activez umbre pe full sau medium, a funcționat, ulterior s-a dovedit că după ieșind din joc sau deconectându-te singur, nu poți să te apuci de personaj, pentru că se prăbușește tot timpul pe bara de încărcare, dar când creezi un personaj nou, poți să te joci, administratorul a făcut un patch, dar nimic nu a ajutat, am descoperit în cele din urmă că atunci când fac alt un personaj nou și se conectează la server, schimbând caracterul, pot introduce personajul pe care l-am făcut mai întâi, WOW

DUPĂ 2. Serverul constă în faptul că agricultură puncte PVM toată ziua, 1 metină este 1 punct PVM, metin ai bătut cu corpul mai puțin de 7k aproximativ 15 secunde, nu există boostere pe server, chiar și pentru un monstru etc., nimic pentru monștri, doar ferma în eq to pvp, pe care îl faceți singur, sau folosiți ecoul pe care vi-l oferă la început, pentru a cumpăra un lucru de care aveți nevoie de cel puțin 1k, de exemplu, o coafură care dă vouchere pvp și pe care nu le dați pentru a începe și așa mai departe, totul costă 1k , adică trebuie să bateți NUMAI 1K FUCK METINS, pe lângă faptul că există puncte pentru activitate, la fiecare 10 minute vă oferă 10 puncte de activitate, pentru care puteți cumpăra aceleași articole, dar un aspect diferit, niște coafuri fără speranță, probabil coafuri pentru 250, și costume pentru 500, deci și o mulțime Cred că trebuie să stai pentru 20 de caractere și timp la fermă

DUPĂ 3. PVP punctează ferm în timp ce se poate face, se confruntă cu pvp, fie face conturi și personaje și se îmbină, pentru fiecare 1 punct, în magazin pentru puncte PVP cumpărați voucheafuri voucheafurile vouchere etc. articol și este pentru 72 de minereuri, trebuie să se confrunte cu puncte de pvp non-stop, 

După cum sunt menționate, nu există potențial, vă oferim o imagine introdusă în magazinul gratuit și toate armele de la 1 la 120, de asemenea, gratuit, cu o carte pregătită și atunci când puteți face față sau o armă pentru sînănti, maibuți să sănti Puteți să-ți deschide rampele în 4x4 kd + 4x4 kd de orb, atunci trebuie să vă facă viitorul de 32 kd din inventarul tăiat și să fie pene în timp, apoi pot rămâne sloturi XD și apoi puneți la dispoziție 4 kd întotdeauna gata de preul șți Acolo. În plus, nu știu CRISTALUL Nu funcționează pentru a-ți elibera atenția cu etichetele pe care le-ai îngrijit pe fermezi, deși acum există 10 kryta am 40kryta + buff în echivalență, dar nu am reușit să obținem, de asemenea, să ajungem în număr ca ȘI MULTE ADMINTE În acest moment, este foarte important pentru 307 de conturi, deci presupune că din 30 de administratori / supp / sunt creat 3 conturi,

Și am uitat să creștem atunci când întreprindem un administrator despre dezvăluirea unei persoane despre site-ul web, nu am scris nimic înapoi, deși a scris în folderul metin în „rezolvarea problemei” care există în acest fel

Un alt punct de lucru pentru acest joc este mișto, are în joc DC, adică monede de dragon, iar pe pagina CUMPàR ca SM, nu există MD, nu există explicații despre acest lucru și în cazul în care este chiar același lucru, atunci când nu se poate acum în joc. MD orice ar putea fi, în prezent, este în vigoare, deci wtf

Într-un cuvânt, un server pentru apariția și cultivarea să nu se oprească în aceleași, adică etichete care să aibă grijă să poată atinge zeci de la mine, dar să ne putem colecta după ce să ne dorim, apoi să omorăm celelalpole pentru a vinde persona sau perevole persona vleor 72 de minerale și trebuie să facem față în fața noastră 

Sincer ADVISĂ ACEST SERVER, frumos frumos DAR DOAR PE PREZENTARE

După ce îți așază pene în timp, vezi singur

salutari

Cześć, zrobiłeś szczegółowy opis, w momencie otwarcia nie był to sklep z przedmiotami, ale zostanie zaimplementowany dziś wieczorem z wieloma pięknymi przedmiotami i efektami, które możesz kupić w grze, bez darowizn, punkty pvm są dla tych, którzy chcą farmić a te aktywności są dla tych, którzy chcą spędzić czas na mapie1, twój punkt widzenia jest zły, ponieważ nie masz obowiązku hodowania kostiumów, oferuje tylko wygląd, dzięki czemu możesz zostać z darmowymi kostiumami lub tymi z imprezy wędkarskiej , problem jaki miałeś z postacią polega na tym, że próbowałem zoptymalizować ładowanie prawie natychmiast po załadowaniu i zadziałało, ale zamiast tego pojawił się problem z delegacją przy pierwszym tworzeniu postaci .. Przepraszam za wszelkie niedogodności

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Update

-Special inventory for costume/hairstyle & weapon skins

-Now on deathmatch all costume/hairstyles/weapon-skins/wings/effects & pets are blocked ( You won't deal dmg if you have them equiped)

-Offline shop with search shop function on DC

-"Finish" function for jigsaw event -Info window on pvp maps -You can now choose between 3 types of emoji from New Options

-Ranking system is now active you can rank up only in V3 on tactic duels

We decided to re-open the server on 30/10/2020 at 20:00 (GMT +3), in the meantime we will do new promotions, the server will stay online but the download link will be active on the opening day. Everyone will receive item-shop bonuses for 7 days as a one time reward, the accounts will remain untouched.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...