Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 2500 zł

Krolik328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. We wrzesniu planuje zakup nowego laptopa, poniewaz mój stary lenovo ma już pourywane zawiasy i nie opłaca się go remontować. Wymagań nie mam dużych. Głownie przeglądanie internetu, czasami jakiś film. Z gier też coś się zdarzy czasami typu głównie Farming Simulator 2019, może jakieś Gta 5, jeśli w tych pieniądzach coś znajdzie by poszly na tym te gry. O klawiaturze podswietlanej raczej wątpie by się udało w tym budżecie, ale jeśli. Marka nie ma znaczenia. Główny cel do 2500 zł, zakup zapewne wyjdzie internetowy, może z jakiegoś elektromarketu. Coś doradzicie?

Opublikowano

@Krolik328 Potrzebujesz systemu operacyjnego w cenie?

Huawei MateBook D 14 R5-3500/8GB/512/Win10 srebrny

Matryca FULL HD IPS szersze kąty widzenia, aluminiowa obudowa, podświetlana klawiatura, procesor 4 rdzeniowy, zintegrowana Vega 8 pozwoli pograć w mało wymagające gry, dobre wyniki pracy na baterii, możliwość ładowania USB typ C.

Jeżeli bez systemu dostaniesz wydajniejszy Acer Aspire 5 R5-4500U/8GB/512 IPS Srebrny

Z wydajniejszym procesorem 6 rdzeniowym, dodatkowo wydajniejszą grafiką zintegrowaną. Wykonanie trochę słabsze, częściowo aluminiowe, matryca również IPS.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

• Aive zmienił(a) tytuł na Laptop do 2500 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...