Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany bot - przydzielanie punktów, sklep

Greenu132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.
Mam do Was pytanie.
Poszukuje bota, który będzie przydzielał nagrody (punkty/coiny) za aktywność na serwerze. Za siedzenie na kanałach głosowych ewentualnie za pisanie.
Kwestia taka by można było przelewać między soba kwoty lecz aby kwestia nagród była zawsze ustalana przez włściciela (coś pokroju sklepu na discordzie).

Wiem, że taki autroski bot jest na Dsc Nexe i poszukuje osoby, która zna bota odpowiadajacego jego funkcjom albo jest w stanie go napisać. (Jestem ciekaw ceny i ile czasu trzeba czekać.)

Dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Chodzi mi konkretnie o bota, który zamiast naliczac daily i mieć prace liczy tylko i wyłącznie wysłane wiadomości i minuty spędzone na kanałach głosowych. Ma dodatkowo formę "przelewu". Chciałbym stworzyć coś rodzaju sklepu z dodatkowymi funkcjami na dsc ale również na możliwość wymiany za przedmioty w realu. Np waluta premium w grach. 

Mówię nie mogłem znaleźć żadnego, który ma takie konkretnie możliwości. 

1 godzinę temu, WinterFoxx_ napisał:

Jeżeli szukasz angielskiego bota który ma więcej niż komendę pracy (work), oraz możliwość zmiany emotki waluty polecam: **UnbelievaBoat**
Lecz jeżeli szukasz w pełni skonfigurowanego polskiego bota, który ma tylko komendę pracy (work) oraz dzienną nagrodę kasy (daily) to polecam **editBOT**. W **editBOT** masz możliwość wymiany kasy na kryształy. W **UnbelievaBoat** masz możliwość dodania własnych itemów do sklepu i inni ludzie będą mogli kupywać te itemy za jakąś ilość kasy.

Z poważaniem,

WinterFoxx_

Chodzi mi konkretnie o bota, który zamiast naliczac daily i mieć prace liczy tylko i wyłącznie wysłane wiadomości i minuty spędzone na kanałach głosowych. Ma dodatkowo formę "przelewu". Chciałbym stworzyć coś rodzaju sklepu z dodatkowymi funkcjami na dsc ale również na możliwość wymiany za przedmioty w realu. Np waluta premium w grach. 

Mówię nie mogłem znaleźć żadnego, który ma takie konkretnie możliwości. 

Opublikowano
Dnia 25.08.2020 o 10:46, WinterFoxx_ napisał:

Właśnie nie ma takiego bota, musisz kogoś znaleźć kto Ci może zrobić takiego bota. Powinien on zająć tak ok. 1 miesiąc (zależy jak szybko go się robi) 

Z poważaniem,

WinterFoxx

Ehhh, nie lubie jak ludzie którzy 'chuja' wiedza wypowiadaja sie na dalekosiężne dla nich tematy.
Kwestia napisania tego to 1 dzień, majac wszystko opisane.

Widziałem, że ostatnio sie poczułeś w tematach związanych z dc, ale no....

PS. nie ma jak w temacie, szukać programisty, a nie napisać od jakiego języka, bo oczywiście idac twoim tokiem myślenia jest jeden jezyk programowania.

@Greenu132 szukaj programisty, a nie gotowego bota.

Opublikowano
34 minuty temu, TheMajster napisał:

Ehhh, nie lubie jak ludzie którzy 'chuja' wiedza wypowiadaja sie na dalekosiężne dla nich tematy.
Kwestia napisania tego to 1 dzień, majac wszystko opisane.

Widziałem, że ostatnio sie poczułeś w tematach związanych z dc, ale no....

PS. nie ma jak w temacie, szukać programisty, a nie napisać od jakiego języka, bo oczywiście idac twoim tokiem myślenia jest jeden jezyk programowania.

@Greenu132 szukaj programisty, a nie gotowego bota.

Dziękuję za informację. Myślałem, że jest jakiś gotowy. W takim razie będę szukał programisty dzięki wielkie.

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukiwany bot - przydzielanie punktów, sklep

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...