Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterownikami

ZURllan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie i Panie, potrzebuje pomocy z waszej strony, jako iż, że nie potrafię zainstalować dobrych sterowników do moich kart graficznych to mam duży problem z nimi. Jak widać na zdjęciu mam 2 karty graficzne, jeżeli 2 są włączone to mam freezy komputera co 5 sekund na 2 sekundy, jeżeli jedna z nich i to nie ma znaczenia która jest wyłączona to nie ma freezow komputera, ale za to są lagi ( mało fps ), moje pytanie jest takie, może ktoś mnie dobrze nakierować jakie powinienem zainstalować sterowniki do tych kart graficznych, żeby wszystko grało jak należy? Dodam jeszcze kilka rzeczy, na moim starym dysku hdd nie ma takich problemów, natomiast mam problem z sterownikami na nowym dysku ssd który właśnie kupiłem, następna rzecz jest taka, że gdy zainstalowałem windowsa 10 na nowo to przez 3h bawiłem się z programami do automatycznego ściągania sterowników, ale bez skutków. Nawet pobrałem program od AMD do automatycznego pobierania sterowników i on był wadliwy. Ostatnia rzecz jaka powiem, to, że czasami działało 50% co to znaczy? Jak nie ma freezów to są lagi fps, jak są lagi fps to nie ma freezów. Mam nadzieje, że kumacie o co mi chodzi. Jeszcze raz proszę o pomoc! Z góry dziękuje bardzo!

essa.png

Opublikowano

Program AMD nie jest wadliwy, powinien sterowniki normalnie pobierać. (Czasami nieco później są dostępne)

Skorzystaj z tego programu

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601

i następnie zainstaluj sterowniki od karty graficznej.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem ze sterownikami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...