Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z silvera na supporcie?

MakoszXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! 
Chciałbym skierować to pytanie do mainów supporta  z Wysokiego ELO. 

Więc tak, Czy grając soloq na supporcie mogę wyjść z sillvera jeżeli tak to jakieś porady które by mi to znacznie ułatwiły, oraz postaciami jakimi warto grać na tej linii. 

Moje teamy ciągle throwują gry przez co je przegrywam, oraz często dostaje ADC z autofilla albo osoby które nie zbyt potrafią grać na tej linii przez co jestem zmuszony do częstszego roomingu z BOTa.

Jeżeli macie jakieś ProTipy które ułatwią grę to z góry dziękuje 

Opublikowano

Byku, na low elo na suppa to pickujesz sobie brandzika/zyre/xeratha/nawet malphite pod ap bombe/coś co ma dmg klikasz se prawy na myszce czasem jakiegoś skilla bombisz 2/3 osoby z enemy teamu i gierki się same wygrywają.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak wyjść z silvera na supporcie?
Opublikowano

A ja sobie gram Shaco na supporcie i najwyżej doszedłem nim do D2 70lp~, co prawda gram czysto 4fun ale z takiego silverka wyjść to nie problem bo stawiasz sobie boxy a ludzie bezmyślnie w nie wbiegają i można powiedzieć że gry same się wygrywają + ludzie są tak stiltowani że wychodzą z gry w 10 minucie meczu 😂

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym ci polecił takich mocno impactowych supportów, co mogą sami zdziałać, czyli np taki ap utility jak lux czy morgana jest spoko, ponieważ nie dość że cc pomoże twojemu adc to samemu możesz zrobić coś kiedy trzeba. Taki Veigar/Brand/Velkoz to już wyższa szkoła jazdy ( no chyba że veigar pod glacial + duchy i hextech to przyjemność) . Z takich AD to pyke jest całkiem niezły, samemu możesz zdjąć squishy mida/adc tylko uważaj na supportów z mocnym cc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grac carry, brand lux, pyke. Ja w placementach dostałem silver 1 To grłem do platyny 3 tymi championami potem normalnie Yuumi Lulu (wcześniej były strong) aktualnie d2 51 lp XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...