Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PogHub.csrv.pl

PoprostuCypus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PogHub.csrv.pl jest to Polski server survival.
Na naszym serwerze jest dostepne wiele komend ulatwiajacych rozgrywke takich jak:
/msg, /tpa i wiecej! Na naszej stronie mozesz zakupic rangi, ktore jeszcze bardziej ulatwia ci rozgrywke!
Wiec nie zwlekaj i wbijaj na nasz serwer PogHub.csrv.pl! (wersja 1.15.2)!

Na serwerze będą odbywały się eventy takie jak: 1v1 pvp o nagrody, szukanie skarbów i wiele innych! 

Dla pierwszych graczy przewidziany żelazny set, mieczyk, kilof, oraz stack chleba!

Opublikowano

"prezentacja" mało zachęcająca do dołączenia na serwer. Jeżeli opiszesz mi serwer na prywatnej wiadomości spróbuje Ci pomóc zrobić lepszą prezentacje (jeżeli serwer będzie ciekawy)

Pomogłem? Zarzuć mi lajkiem, dzięki temu będę kontynuował udzielanie pomocy!

Poproszę spam "dziękuje"! :D

Opublikowano

Dla pierwszych graczy lepiej byłoby zaoferować np. czasowego VIP-a lub coś tego typu, bo ekwipunek nie jest jakoś mocno potrzebny (tego typu)

Natomiast prezentacja powinna wyglądać ładnie graficznie, a tutaj to ściana tekstu.

Opublikowano

Może dodaj kilka zdjęć z serwera np. spawnu, arenek pvp, tego eventu szukania skarbu?

I wiesz lepiej jak napisał @Vosly dać vipa na start niż jakieś żelazne itemy

pozdrawiam 🙂

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...