Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zablokować komendy

xAlanPx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest na to uprawnienie bukkit.command.plugins, ale security through obscurity nie działa. Ukrywanie pluginów nie ma sensu.

Q8eOMob.png

Opublikowano
2 minuty temu, PabloTL napisał:

Jest na to uprawnienie bukkit.command.plugins, ale security through obscurity nie działa. Ukrywanie pluginów nie ma sensu.

Mi to bardzo się przyda, nie lubie jak gracz se wchodzi na serwer żeby zobaczyc jakie pluginy i se potem serwer upodabnia

Opublikowano

Plugin Skript

Masz taki?

Jeśli masz taki to wprować ten skrypt  i go pomnóż parę razy pozmieniaj i będzie git,

command /pl [<text>]:
    trigger:
        send "&dNie masz permisji."

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano
12 godzin temu, xAlanPx napisał:

Mi to bardzo się przyda, nie lubie jak gracz se wchodzi na serwer żeby zobaczyc jakie pluginy i se potem serwer upodabnia

To znaczy, że masz słaby serwer jak wszystko jest na domyślnej konfiguracji. Myślę, że każdy kto trochę w tych serwerach siedzi byłby w stanie prosto zrobić jego klon, przy bazie pluginów na GitHubie czy SpigotMC.

11 godzin temu, RybekPL napisał:

Plugin Skript

Masz taki?

Jeśli masz taki to wprować ten skrypt  i go pomnóż parę razy pozmieniaj i będzie git,

command /pl [<text>]:
    trigger:
        send "&dNie masz permisji."

Non sens, ta komenda ma już uprawnienie? Po co duplikować funkcję? xD

Q8eOMob.png

Opublikowano
2 godziny temu, PabloTL napisał:

To znaczy, że masz słaby serwer jak wszystko jest na domyślnej konfiguracji. Myślę, że każdy kto trochę w tych serwerach siedzi byłby w stanie prosto zrobić jego klon, przy bazie pluginów na GitHubie czy SpigotMC.

Non sens, ta komenda ma już uprawnienie? Po co duplikować funkcję? xD

Mogę też dać bez duplikacji. 😀

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

To tak tam nie moge znalesc 1.15.2, one tam poprostu są pomumerowane , są tez tam alfa i bety i nie wiem co wkuncu pobrac

20 godzin temu, RybekPL napisał:

Zależy którą masz wersję serwera.

chcialbym wiedziec dokladnie

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Jak zablokować komendy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...