Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem się do serwera

Nideon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem spora część osób nie może połączyć się z serverem lobby wyskakuje błąd: "Kicked whilst connecting to lobby: java.net.connectexception: Connectiont timed out: no further information:" Serwer na bungeecordzie wszystkie pod servery działają tylko główne lobby ma ów problem, ktoś wie od czego może to być?

Opublikowano

Tak, ja i kilka innych osób możemy wejść bez problemu problem pojawił się prawdopodobnie po dodaniu któregoś z pluginów ale nie ja je dodwałem więc nie wiem który może być przyczyną

Opublikowano

Podaj listę pluginów, które masz na serwerze, wersję serwera

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano
2 godziny temu, Nideon napisał:

Tak, ja i kilka innych osób możemy wejść bez problemu problem pojawił się prawdopodobnie po dodaniu któregoś z pluginów ale nie ja je dodwałem więc nie wiem który może być przyczyną

Sprawdź jak wchodzisz na serwer czy konsola nie wyświetla że masz starsze wersję na serwerze jeśli nie pokazuje to w konsoli.

Zalecam wszystkie pluginy co masz sprawdz jakie wersje masz i pobierz wszystkie pluginy od nowa. (Najnowsze wersję.)

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...