Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zainicjowaniem - Cycu na PangeaYT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z zainicjowaniem cycu_mh_27.dll do PangeaYt2. Nie wiem czy ja coś źle robię.. ale ustawienia zmieniłem w Injectorze. Myślę co dalej ale nawet nie widzę podobnego problemu na necie.

zzzz.PNG

Opublikowano

Pangea posiada static pythona,lib w sobie (dlatego exe ma tyle mb), injectowanie się z importem python27 funkcji PyRunSimpleStringi podrzędnych jest niemożliwe(czyli srare skryptowe czity). 

2vuhg8m.jpg

Opublikowano
9 minut temu, equalxxx napisał:

Pangea posiada static pythona,lib w sobie (dlatego exe ma tyle mb), injectowanie się z importem python27 funkcji PyRunSimpleStringi podrzędnych jest niemożliwe(czyli srare skryptowe czity). 

czyli nie ma opcji abym pobiegał z MH? rok temu pamiętam że było to jeszcze możliwe.

Opublikowano

To bylo rok temu, exe wazylo mniej niz 10mb. Teraz nie 🙂 ale inndziej masz mh na pangea, poszperaj w google.Kiedys wrzuce jak odpalac skrypty na tzw"sielu"...

2vuhg8m.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z zainicjowaniem - Cycu na PangeaYT2
Opublikowano
Dnia 26.07.2020 o 21:23, equalxxx napisał:

To bylo rok temu, exe wazylo mniej niz 10mb. Teraz nie 🙂 ale inndziej masz mh na pangea, poszperaj w google.Kiedys wrzuce jak odpalac skrypty na tzw"sielu"...

Czyli rozumiem że odpalenie MH na większości privów na chwilę obecną jest niemożliwe/dość utrudnione? Mógłby kolega @equalxxx wytłumaczyć  czy istnieje wgl możliwość odpalenia multihacka na prive pod który takowy multihack nie został konkretnie zbudowany (nie można znaleźć w googlach po nazwie serwera)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...