Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Na Opk :D - Opk All Day/Night Back !

bomb3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,

pokaże wam tutaj jak bić z "OPK", ;)

sprawdzane na mapie Harbor_Ida, Marien.. resztę map musicie sami sprawdzić, bo mnie się nie chce <nie potrzebne jest mi to na innych mapach>

Potrzebny nam będzie hack z teleportem,

przykładowo ja tego używam :

To jest ukryta treść, proszę

Idziecie przykładowo na Harbor_Idę,

w hacku włączacie :

- NoFallDamage

- NoBounds

- Teleport

A następnie po zrespieniu się klikacie F9 - (jest to pozycja teleportująca, F10 to zapisująca <raczej> F10 osobiście nie testowałem, bo mi to nie potrzebne..), ale jeżeli nie klikniecie F10, tylko od razu F9, to przeteleportuje was poza mapę, tam gdzie bije OPK :D

[TuT] Opublikowany przeze mnie, bo nie wiem czy ktoś wie, że tak można robić :) a jakoś podobnych tematów nie widziałem..

Mi to działa, a czy wam to sami sprawdzicie :)

Niekiedy coś potrafi zbugować, że widać tylko część osób, no ale.. to już nie ode mnie zależy..

Jeżeli teleport wam nie będzie działać, lub coś w tym stylu.. zmieńcie hacka na innego.

Nie miejcie mi niektórzy za złe, że to pokazałem.. :P

Wiem, że teraz znowu może być gnój na room'ach, ale od siebie proszę używajcie tego tylko np. do expienia typu Harbor_Ida ;)

LUB

Jeżeli to wam nie poskutkuje z jakiś powodów.. że nie będzie wam to działać,

to macie bynajmniej dobre miejsce do AFK'owania na FFA, nikt was tam raczej nie znajdzie :D;) Kładziesz coś na F9, dajesz AutoReady i możesz iść spokojnie na dwór, TV itd.... bez obaw, że Ci k/d - ratio poleci.

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

dobre ale jak daje poza mape daje to tam ludzi niema

DAJ MINUSA

DAJ MINUSA

ehemm.jpgA JA CI PLUSA!

DaJ MiNuSa A Ja Ci PlUsA :) :) :) :P :P [

Opublikowano

dziala ale chwile pozniej ludu nie ma albo na 1 sec sa i znikaja ;p

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

hehe ja o tym wiedziałem od dawna ;)

To działa tak:

teleport nie wie na początku gdzie ma wystawić wiec wystawia w punkcie 0,0,0, a to ze widać tam postacie innych graczy to jest przez to, ze wr jest stworzone tak, ze gdy ktoś się nie zreszplil to go nie widać na mapce tylko poza. Możemy obok niego chodzić i go nie widzieć, a on właśnie stoi sobie za mapka. A dlaczego tylko na początku widać ich tylko za mapa. Dlatego, ze w początkowej fazie rundy wszyscy maja lagi jedni mniejsze drudzy większe, i wszystkich widać za mapka ;)

To tyle. Myślę ze już będziecie o tym wiedzieć ;)

Pozdrawiam Frejus!

Opublikowano

odpalam hacka chwile odpala się a później wylancza sie warrock prosze o pomoc

Najwyraźniej ten hack już nie działa, bo był zapewne kolejny cichy patch HS.. :)

Ściągnij nowego z teleportem i jedziesz dokładnie tak samo ;)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

gra sie przepieknie ankselem :P a ten juz pare dni nie dziala :P

piepsze te hacki mam bana na ip... (przez jakiegos wykrywalnego gno*a)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

a da rade jakos to odratowac? napisalem ticketa ;p a hackow nie uzywalem na moim glownym tylko na jakims nubskim... a oby 2 sa blokniete no i juz chu** 300zl polskich w dupe (50 funtow)

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

No znam to ale masz +.

Tak kiedyś było że cziterów z opcją invasible było tam widać... a lubiałem ich wkurzać :P