Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot nie bije z exori ico oraz exori hur gdy obok stoi inny gracz!

Bosch_127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w tytule mam ustawione w zakładne Magic Shooter w xenobocie żeby bił z exori hur i exori ico ale jak tylko obok stanie na 1 kratkę inny gracz to przestaje bić z tych czarów i bije tylko z miecza!

To nie są czary obszarowe i chciał bym żeby bił nawet jeśli obok stoi inny gracz.

Inni gracze którzy bocą nie mają tego problemu gdy ja stoje obok to oni i tak atakują z czarów!

Niestety nie widzę tam zakładki żeby ignorował innych graczy a skryptów pisać nie umiem.

Bardzo proszę o pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli na OTS na którym grasz masz do wyboru PVP mode przy skullu to sprawdz na białym.

Jeśli to nie zadziała ustaw zamiast Targeted Spell w shooterze coś innego i potestuj.

Ostatnim sposobem będzie załatwienie shootera przez skrypt (pierwszy lepszy):

https://github.com/edumntg/Xenobot/blob/master/Scripts/Area Attack.lua

Opublikowano

Niestety sprawdziłem żaden wymieniony ze sposobów nie daje oczekiwanego rezultatu.

Owszem skrypt działa ale bije tylko praktycznie z exori jak jest więcej niż 1 mobek a z exori ico i exori hur nie bije prawie wcale w pojedynczego moba a na tym mi głownie zleży.

Myślę tak sobie że rozwązał by problem prosty skrypt na ignorowanie innych graczy gdy ci na ekranie!

Czy ktoś umiał by taki skrypt napisać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...