Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer z dużą ekipą?

cinekpsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawiam się czy jest sens robić serwer w klimatach początkowego metina bez udziwnień i bardziej pod hard.. nie grałem w Mt2 od 2012 roku i tak słabo w privach sie orientuję. 

Widziałem, że oficialne serwery odpychają, więc może zrobić silną ekipę i dać graczom taki serwer, gdzie będą mieli to co w tej grze pokochali?

Jakby ktoś był zainteresowany czymś takim to zapraszam do kontaktu oraz do zostawienia komentarza, czy jest jeszcze sens w takim projekcie 🙂

Miłego!

1_802.png

Opublikowano

Ten ,,sens'' umiera z każdym postawionym serwerem, który sławi się tym o czym właśnie napisałeś i jak tylko zarobi trochę i twórcy zwiną manatki. Próbować każdy może ale ile ludzi tyle opinii przykładowo jak dla mnie serwer ma już problemy z wystartowaniem o określonej godzinie to się mi zapalają lampki że serwer jest ,,tani'' ( mogę się mylić nie znam się na tym)

Opublikowano

Akurat na kasie to mi tu najmniej zależy, bo mieszkam za granicą i hajs się zgadza. Jak graczom sie spodoba to chociaż żeby za hosting sie zwróciło lub na utrzymanie supportu.

Chętnie bym spróbował takiego projektu, ale nie sam.. jakby ktoś chciał i choć się trochę znał na tym to by było fajnie 🙂

1_802.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem 2k20 jest to bez sensu.

Ile to już było człowieczków którzy stawiali takie serwery, jeszcze 2 lata temu spora ilość osób deklarowała "z chęcią zagram" lub "ale bym zagrał na starym metinie".

A jak przyszło co do czego to serwer z 50 online xD

Ludzie już tak się przyzwyczaili do serwerów z nowościami że gdyby weszli na starego metka to by po 15 minutach się zanudzili i wyszli - takie moje zdanie.

apBVFJp.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...