Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie macie ciekawe pomysły na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie proszę ,o pisanie jakiś ciekawych propozycji co mogło by się znaleźć na serwerze SkyBlock.

Chodzi mi o pomysłu typu jakie questy mogły by na nim być, osobiście mam plan zrobić coś takiego jak questy startowe,podstawowe,trudne i nolife (nazwa do zmiany np:expert zastanawiam sie jeszcze).

Oprócz questów może jakieś ciekawe pomysły na pluginy urozmaicające rozgrywkę typu miniony(coś typu hy**xel) ,ogólnie chodzi mi o stworzenie fajnego serwera.

Ciekawa opcją było by też wprowadzenie automatycznych eventów typu parkour,spleef, itp. i za to powiedzmy jakas nagroda np $ lub jak tam by była waluta na serwerze 

Ogólnie mam parę ciekawych pomysłów,lecz chciałbym dowiedzieć się jakie ciekawe pomysł maja ludzie na tym forum ;).

Dodam ze nie grałem w minecraft juz od wersji 1.7 więc,nwm co się pozmieniało na serwerach co ciekawego zostało pododawane,ogólnie to czekam na ciekawe pomysly dotyczące pliuginów urozmaicających gre na serwerze,a nie typowy skyblock.

Opublikowano

Napewno mógłbyś dodać własny schemat wyspy, czy jak to tam się nazywa xD

Mógłbyś dodać jakies poziomy górnictwa, akrobatyki itp...

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano
Dnia 29.07.2020 o 18:00, skywarn napisał:

Napewno mógłbyś dodać własny schemat wyspy, czy jak to tam się nazywa xD

Mógłbyś dodać jakies poziomy górnictwa, akrobatyki itp...

Poziomy górnictwa,ciekawy pomysł przemyślę ale raczej dodam coś typu prace jak na starym freebuild tylko unowoczesnione.

schematy wysp mam już zrobione własne ,nie standardowe dla każdego gracza 

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Jakie macie ciekawe pomysły na serwer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...