Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czemu Mam Takie Lagi Zajrzyj!

pitereczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!! otoz mam lagi nie z tej ziemi na serverze jezeli chce zalozyc item to zaklada go dopiero za 30 sekund mapy odbugowane i w ogole all zrobione ale parametry servera to :

2mb/s

600 mb ramu dalem

Opublikowano

@up

co z tego, że ma bardzo dużo ram..? Baza MySQL dzięki temu będzie szybciej funkcjonować ale serwer... ;/

Nie dziwie się, że to tak laguje... Twój procesor to 1.6GHz więc bardzo mało... i do tego to jest chyba jedno rdzeniowy.. Nie za ciekawie to wygląda.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Mysle ze to wina ramu !!!! Wczoraj tez postawilem server nie korystalem nic mialem tylko hamachi i wszystko co potrzebne do servera wlaczone i czasami zalozylem miecz i odrazu zalozylo !!!a dalem wtedy 800 mb

Opublikowano

Zużycie procesorka możesz sprawdzić Speedfanem lub innym darmowym programem (Everest) nie daję skana gdyż jest to ze strony, z której śmiało można pobierać!

57199140501148694665.png

Opublikowano

Mam taki sam sprzęt jak ty ,tylko internet 1mb.Wszystko mi działa porządnie daje na serwer 1,5gb, lecz mam serwer na czystym FreeBSD na VMware Workstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...