Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banner.jpg

Witam.

Poszukujemy osób chętnych do pomocy przy serwerze na stanowisko Moderator, Helper oraz Architekt.
(jeżeli nie czujesz się na siłach aby zbudować coś od zera, ale posiadasz jakieś umiejętności i dobry gust, to też możesz pomóc)

Działamy nieprzerwanie od listopada 2020 roku. Dotychczas nasz serwer odwiedziło ponad 15,000 osób.
Stawiamy przede wszystkim na nowości oraz liczne usprawnienia. Wszystkie ciekawe pomysły mile widziane.
Chcesz spędzić wolny czas w miłej atmosferze niekoniecznie grając cały czas w klocki? Zachęcam do kontaktu. 

Aktualne tryby na serwerze: Survival / SkyBlock / Duels / Creative.

Dodatkowo cały czas pracujemy też nad innymi nowymi trybami.

Wymagania:

Ukończone 15 lat
Sprawny mikrofon

Doświadczenie

Zaangażowanie
Minecraft Premium

Kontakt:

Discord - Envqu#6604
CubeStorm.pl/discord

banner.jpg

• Envqu zmienił(a) tytuł na Poszukuję Administracji, Budowniczych oraz Sponsora na serwer MiniGames
Opublikowano
Dnia 19.07.2020 o 21:43, _space_ napisał:

- Minimum 15 lat

myślę ,że jednak 15 lat to jest trochę za mało jak na administratora jeżeli masz na myśli cos poważniejszego ! 

Opublikowano

@H4CKED

Myślę, że to kwestia indywidualna i nikogo nie będę skreślał, bo jest nieco młodszy. Każdy ma takie same szanse.

Znam wiele osób, które są pełnoletnie, a tego po nich nie widać.

Dodatkowo pod słowem Administrator kryje się kilka rang - m.in. Moderator.

banner.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, _space_ napisał:

Administrator kryje się kilka rang - m.in. Moderator

w takim razie przepraszam ! 

• Envqu zmienił(a) tytuł na Szukam Sponsora oraz Administracji na Serwer MiniGames
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Envqu zmienił(a) tytuł na Poszukujemy Administracji oraz Budowniczych do Sieci Serwerów
  • Envqu zmienił(a) tytuł na Poszukujemy Administratorów oraz Budowniczych do Sieci Serwerów
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli szukacie Administratorów, Moderatorów, Helperów oraz Budowniczych. to mogę spełnić się przy moderatorze albo helperze 

jeśli szukacie do proszę mi napisać na moim discordzie  _Bąbka_2115#2577

Pozdrawiam 

jeżeli nie przyjmiecie mnie to proszę o kontakt innej osoby która ma serwer na mc 

• Envqu zmienił(a) tytuł na Poszukujemy Administratorów, Budowniczych oraz Technika do Sieci Serwerów
  • AlexsanderARG odblokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra a więc mam 20 lat doświadczenie w serwerach bardzo duże ale trochę jednak pozapominałem 

No generalnie nadaje się na admina moda wszystkoo

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• Envqu zmienił(a) tytuł na Poszukujemy Technika, Moderatorów oraz Budowniczych do Sieci Serwerów
  • AlexsanderARG zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...