Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich,

Przychodzę z takim problemem. Jak większość ludzi wiecie chyba już, że znalezienie aktywnych, zabawnych, a nawet humorystycznych ludzi do wspólnej gry jest trudne. Tym bardziej kiedy gra ta jest mniej popularna, ma dużo osób z innych krajów niż z Polski, oraz jest tam dużo scamerów. Nie da się w takich grach nawet czasami nikomu zaufać, bo na drugi dzień już twój cały świat jest zniszczony, twój wkład waluty w grze oraz spędzonego w niej miło czasu znika w ułamku sekund.

Dlatego postanowiłem zamieścić ten post. Jest on pierwszy, który napisałem z lekkim wkładem czasowym. Proszę chętnych ludzi o dodawanie mnie do znajomych na discordzie : MaKaaBraA#0184, lub dochodzenia natychmiastowo na serwer, gdzie będziemy się komunikować i spędzać miło oraz radośnie czas w świetnej i rozbudowanej, lecz mało znanej grze, którą jest PixelWorldshttps://discord.gg/rKvegFd. Jak ktoś zaczął, lub chce dopiero zacząć swoją przygodę z tą wspaniałą i emocjonującą grą można ją pobrać ze Steam, lub wejść  w link podany tutaj https://store.steampowered.com/app/636040/Pixel_Worlds_MMO_Sandbox/.

PS : Jak wejdziecie prosto przez link to napiszcie do mnie na priv, żebym wiedział ile osób jest zainteresowanych.

E-mail kontaktowy : [email protected].

Miłej gry życzy,

MaKaaBraA.     

capsule_616x353.jpg?t=1580886853

• Aive zmienił(a) tytuł na Discord - Pixel Worlds

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...