Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

na pewno  nie  jesteś   tu  przypadkiem.

Zacznę od siebie, aby dać tobie szansę.
Więc tak, jestem Paweł.
Zapoczątkowałem już w 2017 roku serwer nad którym poświęciłem
3 lata swojego prywatnego życia.
Zapraszam cię dalej, abyś zobaczył czego oczekuje.

Osoby która ma wystarczające doświadczenie w tym co robi,

Przyjaznego dla nas kontaktu. (telefon,facebook),

Pełnego zaangażowania z twojej strony,
Inwestycji w serwer bez oszczędzania,

Podstawy Angielskiego(*niewymagane)
Osoby pełnoletniej,
Śląsk.

Serwer ze strony opraw graficznych został już wykonany przez:
   Asek oraz TBGL studio.
Poniżej przedstawię co zostało wykonane od strony wizualnej:
- Szata graficzna strony jak i forum (w pełni zakodowane przez szablonet)
(nowa struktura kodu #beta)
- Cały nowy ingame z nowymi "systemami"
- Cała szata graficzna clienta
- Nowe unikalne miasta.
- Nowe obiekty.

_________________________________________________________________________________
Ze swojej osoby mogę zaoferować przede wszystkim:
- Uczciwości
- Zapału do pracy
- Nienagannej opinii
- Cały pomysł na serwer

________________________________________________________________________________

NIE SZUKAM OSÓB CZYSTO NASTAWIONYCH NA ZYSK
PROJEKT JEST TAK ROZSPISANY, ABY GRYWALNOŚĆ BYŁA NA LATA.

________________________________________________________________________________
KONTAKT:
PRYWATNA WIADOMOŚĆ

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję współzałożyciela
Opublikowano

Aktualizacja  w komentarzu, dla osiągnięcia lepszego wyniku.

Poszukiwana osoba która najlepiej nie otwarła swojego serwera,a ma zdobyte już doświadczenie.
Jest to bardzo poważna oferta w której będzie nas dzielić firma jak i umowy w tym zawarte.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat bardzo ładnie napisany. Mam nadzieje, że znajdziesz odpowiedniego współwłaściciela *(BUMP)*

czemu taki avatar? xd

Pomogłem? Zarzuć mi lajkiem, dzięki temu będę kontynuował udzielanie pomocy!

Poproszę spam "dziękuje"! :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spoko wygląda temat ale czy zdajesz sobie sprawe że realia metina się zmieniły? Bez znajomości w postaci youtuberów nie licz na to że twój projekt utrzyma się więcej niż 1/7 miesięcy. Bez odpowiedniej reklamy także international nie ma racji bytu.

Dobra rada od gościa który ma jakieś pojęcie na temat polskich i international(Nie prowadziłem własnego, tylko służyłem pomocą techniczną.) serwerach. Nie skupiaj się na polskim rynku tylko czystko na zagranicznym, polacy mają wygórowane wymagania względem rodzimej sceny zwłaszcza że nie przyczyniają się feedbackowi względem rozwoju serwera lub wspierając go finansowo.

Opublikowano
21 godzin temu, TonyBletek napisał:

Spoko wygląda temat ale czy zdajesz sobie sprawe że realia metina się zmieniły? Bez znajomości w postaci youtuberów nie licz na to że twój projekt utrzyma się więcej niż 1/7 miesięcy. Bez odpowiedniej reklamy także international nie ma racji bytu.

Dobra rada od gościa który ma jakieś pojęcie na temat polskich i international(Nie prowadziłem własnego, tylko służyłem pomocą techniczną.) serwerach. Nie skupiaj się na polskim rynku tylko czystko na zagranicznym, polacy mają wygórowane wymagania względem rodzimej sceny zwłaszcza że nie przyczyniają się feedbackowi względem rozwoju serwera lub wspierając go finansowo.

Witam serdecznie,
Z góry pragnę zaznaczyć, iż nigdzie nie zostało zaznaczone kwestii reklamy bo jak każdy wie w dzisiejszych czasach reklama to sukces..
Jeżeli chodzi o kwestie z youtuberami to 4 większych youtuberów(na więcej mój budżet nie pozwoli aktualnie) już dostało "smaczki z serwera i chcą podjąć wstępnie współprace, ale jako, że pracowałem w marketingu przy analityce to wiem to, że górą handlu jest facebook/instagram na czym głównie będziemy się opierać.

Serwer jest robiony głównie pod nas oraz społeczność Turecką.
Z perspektywy czasu widać, że 90% serwerów jest tych samych twórców i wbić się komuś nowemu graniczy z cudem z głównym naciskiem na zarobek.
Natomiast u mnie jest odwrotnie, od dzieciaka siedziałem w plikach bo zawsze wiedziałem, że prędzej czy później wypuszczę swój pierwszy projekt (nie spodziewałem się, że tak późno) i ostatni. Jeżeli będzie mi dana szansa to nigdy jej nie zmarnuję i zobaczycie serwer jakiego jeszcze nie było.
Serwer zrobiony z pasji od dzieciaka.  Nawet ten serwer na siebie nie musi zarabiać, będziemy się cieszyć z liczby online jeżeli takowa nas zadowoli.

P.S
Dzięki 🙂

• 7 miesięcy temu...
  • Rockets odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

14. Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

• 1 miesiąc temu...
  • Rockets odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 22.10.2021 o 14:05, lewus123 napisał:

Pisz pw jakie kwoty Cię interesują w kwestii inwestycji w serwer.

Jeżeli jest to tylko "typowa" oferta sponsoringu to ja się pod tym nie podpisuje.
Szukam osoby godnej i uczciwej która ma "sporo" wolnego czasu!

Opublikowano
Dnia 23.10.2021 o 20:12, Outlet napisał:

Jeżeli jest to tylko "typowa" oferta sponsoringu to ja się pod tym nie podpisuje.

No napisz PW czego oczekujesz. Masz świeże konto, więc jak mam ja Tobie potencjalnie zaufać. Opisz oczekiwania i coś pomyślimy 😉 

Opublikowano
Dnia 23.10.2021 o 20:12, Outlet napisał:

Mnie również podeślij czego oczekujesz. PW

Opublikowano
Dnia 25.10.2021 o 10:24, lewus123 napisał:

No napisz PW czego oczekujesz. Masz świeże konto, więc jak mam ja Tobie potencjalnie zaufać. Opisz oczekiwania i coś pomyślimy 😉 

Dnia 25.10.2021 o 18:19, Przemoo99 napisał:

Mnie również podeślij czego oczekujesz. PW

Z racji tego, że niestety lub stety mam duże zainteresowanie, a mało czasu dodam to publicznie.
W poście jest chyba jasno podkreślone m.in.

"Osoby która ma wystarczające doświadczenie w tym co robi,

Pełnego zaangażowania z twojej strony,"

Na pewno nie mam czasu na osoby:
Które głównie nastawiają się na zysk z serwera,
Osób które dopiero zaczynają z metinem,
Osób które cechują na serwerach hard z względu na ich monotonie.

Przedewszystkim szukam takiej osoby jak:
Będzie miała swoje zdanie, ale w pozytywnym słowa tego znaczeniu.
Bazuje na serwerach EASY, bo taki jest ten serwer.
Inwestowała w projekt. (czas i pieniądze)
Sumienności i zapału do pracy.
Przedewszystkim UCZCIWOŚCI.
Podstawową wiedze techniczną (obsługa programów takich jak winscp(lub jakiegos ssh), mysql)
Osoby twórczej na nowe systemy.

Jeżeli spełniasz wymogi odezwij się na pw.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 26.10.2021 o 21:46, Outlet napisał:

Z racji tego, że niestety lub stety mam duże zainteresowanie, a mało czasu dodam to publicznie.
W poście jest chyba jasno podkreślone m.in.

"Osoby która ma wystarczające doświadczenie w tym co robi,

Pełnego zaangażowania z twojej strony,"

Na pewno nie mam czasu na osoby:
Które głównie nastawiają się na zysk z serwera,
Osób które dopiero zaczynają z metinem,
Osób które cechują na serwerach hard z względu na ich monotonie.

Przedewszystkim szukam takiej osoby jak:
Będzie miała swoje zdanie, ale w pozytywnym słowa tego znaczeniu.
Bazuje na serwerach EASY, bo taki jest ten serwer.
Inwestowała w projekt. (czas i pieniądze)
Sumienności i zapału do pracy.
Przedewszystkim UCZCIWOŚCI.
Podstawową wiedze techniczną (obsługa programów takich jak winscp(lub jakiegos ssh), mysql)
Osoby twórczej na nowe systemy.

Jeżeli spełniasz wymogi odezwij się na pw.

Możesz się odezwać na pw coś pomyślimy zawsze lepiej pogadać na disc ordzie/skype , pozdrawiam

Moje tematy:

Kliknij mnie !

Liczba postów: [1][5][10][15][20][30][40][50][100][150][200][250][300][350][400][450][500][1000][1500][2000][2500]

Pisząc do mnie,oznacz mnie w poście @FlashTech

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Dość dawno temu miałem do czynienia z autorem tematu, jest to osoba która poważnie podchodzi do tematu. 

PS. Polecam :)

Edytowane przez AceGraphic

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
2 godziny temu, AceGraphic napisał:

Dość dawno temu miałem do czynienia z autorem tematu, jest to osoba która poważnie podchodzi do tematu. 

@Outlet Pamiętaj że Tematy są zamykane po 7 dniach od napisania ostatniego posta, dlatego jeżeli jest to nadal aktualne to obowiązkiem każdego użytkownika jest odświeżanie go w miarę możliwości a już na pewno przed upływem 7 dni od ostatniej odpowiedzi.  Patrząc na ten post nie widać aby był on nadal aktualny czy też ważny bo od ostatniej odpowiedzi minęło ponad 7 dni a temat nie został odświeżony. 

Tematy powinny być moderowane przez zespół mpc, jeżeli nie czynią swoich obowiązków prawidłowo to już nie moja wina.
Temat jest jak najbardziej jeszcze aktualny mimo daty czasu każda osoba która pisała tak naprawdę była nastawiona na wyzysk. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Outlet napisał:

Tematy powinny być moderowane przez zespół mpc, jeżeli nie czynią swoich obowiązków prawidłowo to już nie moja wina.
Temat jest jak najbardziej jeszcze aktualny mimo daty czasu każda osoba która pisała tak naprawdę była nastawiona na wyzysk. 

Chciałbym zaznaczyć że nigdzie nie pisze iż nie mogę wspominać o odświeżaniu oraz o punkcie który znajduje się w regulaminie tego działu, poza tym ja tylko informuję że regulaminu powinno się przestrzegać a dodając temat zgadzasz się z nim. 

Mimo wszystko to chyba dobrze że staram się aby działy nie były zaśmiecane, przy okazji tylko dałem informację i nikt twojego tematu nie ruszy a jakby nie patrzeć w każdym momencie mogą być czystki. 

PS. Co do moderowania przez team, zależy mi aby ten dział był ogarnięty chociaż trochę a jedyny opiekun miał mniej pracy bo może akurat dzięki temu będzie lepiej. 

" każda osoba która pisała tak naprawdę była nastawiona na wyzysk."  <-- Tutaj się nie zgodzę bo w naszym przypadku akurat ja myślałem że chodzi o zwykły sponsoring i było to dość dawno. Ty akurat poszukiwałeś kogoś kto również w to zainwestuje dlatego zrezygnowałem. (Sam szukałem inwestora pod projekt)

Edytowane przez AceGraphic

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
3 godziny temu, AceGraphic napisał:

Chciałbym zaznaczyć że nigdzie nie pisze iż nie mogę wspominać o odświeżaniu oraz o punkcie który znajduje się w regulaminie tego działu, poza tym ja tylko informuję że regulaminu powinno się przestrzegać a dodając temat zgadzasz się z nim. 

Mimo wszystko to chyba dobrze że staram się aby działy nie były zaśmiecane, przy okazji tylko dałem informację i nikt twojego tematu nie ruszy a jakby nie patrzeć w każdym momencie mogą być czystki. 

PS. Co do moderowania przez team, zależy mi aby ten dział był ogarnięty chociaż trochę a jedyny opiekun miał mniej pracy bo może akurat dzięki temu będzie lepiej. 

" każda osoba która pisała tak naprawdę była nastawiona na wyzysk."  <-- Tutaj się nie zgodzę bo w naszym przypadku akurat ja myślałem że chodzi o zwykły sponsoring i było to dość dawno. Ty akurat poszukiwałeś kogoś kto również w to zainwestuje dlatego zrezygnowałem. (Sam szukałem inwestora pod projekt)

Nie przypominam sobie, abyśmy kiedykolwiek rozmawiali.
Nasza rozmowa się zakończyła jak poprosiłem o kontakt. (chyba, że napisałeś bezpośrednio na dc w co wątpie).

A co do odświeżania to logiczne jest to, że leży to po stronie administracji, aby temat został zamknięty po mojej "nie obecności". Pozdrawiam 😉

Opublikowano
Teraz, Outlet napisał:

Nie przypominam sobie, abyśmy kiedykolwiek rozmawiali.
Nasza rozmowa się zakończyła jak poprosiłem o kontakt. (chyba, że napisałeś bezpośrednio na dc w co wątpie).

A co do odświeżania to logiczne jest to, że leży to po stronie administracji, aby temat został zamknięty po mojej "nie obecności". Pozdrawiam 😉

Dobra jednak uważam że masz w połowie rację, bo jednak powinny tym zająć się inne osoby, no ale ja tez złych intencji nie miałem a przy okazji podbiłem twój post! :D 

PS. Tak pisałem na DC, ale najpierw tutaj na MPC ale no dobra mimo wszystko życzę powodzenia i również pozdrawiam. 

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

• 4 lata później...
Opublikowano

Zgodnie z Regulaminem Działu Metin2 - Współpraca

Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

• Yoshe92 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...