Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją gry na PS4

ErZon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam mały problem ze swoją konsolą PS4. Podczas instalacji gry Spiderman, kopiowanie aplikacji zatrzymuje się na 15gb po czym wyświetla błąd CE-30005-8.
Nie pomogło odbudowanie bazy danych, przywrócenie ustawień fabrycznych jak również czyszczenie płyty oraz samego lasera.

Przy 14,8gb słychać jak płyta zaczyna zwalniać po czym z powrotem przyspiesza. Po osiągnięciu tych 15gb, płyta przyspiesza na 1s po czym znów zwalnia i tak w kółko.

Tydzień temu instalowałem Śródziemie: Cień wojny i instalacja przebiegło bez najmniejszych problemów.

Spotkał się ktoś z takim problemem? Jeżeli tak to w jaki sposób można go rozwiązać?

Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

spróbuj usunąć pliki spidermana jeśli masz jakieś na konsoli. Też mialem ten sam problem ale gra była ze PS stora

EDIT: znalazłem ten błąd na stronie Playstation  najpewniej Wystąpił problem z uzyskaniem dostępu do dysku twardego (HDD) lub napędu Blu-ray / DVD.

1.Usuń płytę z konsoli i upewnij się, że nie jest brudny, zarysowany lub uszkodzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...